ARDELL Invisibands -irtoripset

Alkaen 5,90 €
Varastossa
SKU
65017-65032

Kauniita ja laadukkaita ARDELL Invisibands -irtoripsiä, joissa ripsinauha on läpinäkyvä. Invisibands-irtoripset on tehty käsin täysin sterilisoiduista 100 % aidoista hiuksista, joten ne tuntuvat ihan kuin omilta ripsiltä ja näyttävät kauniin luonnollisilta.

Invisibands-irtoripsiä on saatavilla jopa 12 eri mallia!

Kiinnitysohjeet sekä lisätietoja oikean ripsimallin valitsemista varten löytyvät alempaa sivulta. Ripset ei sisällä ripsiliimaa, katso ripsiliimavaihtoehtomme.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Kiinnitysohjeet
Irrota ripsinauha paketista ja taivuttele nauhaa kaarevan muotoiseksi, jotta se mukautuisi silmääsi vielä paremmin. Ripsissä on niin sanottu "harjoittelutarra", jonka avulla voit testata ripsen istuvuutta silmääsi. Tarvittaessa ripsinauhaa voi lyhentää sisänurkasta. Ripsinauha tulee kiinnittää aivan omien ripsien tyveen. Levitä liimaviiva irtoripseen ja odota 30-40 sekuntia, jotta liima hapettuu! Tämän jälkeen paina ripsinauha paikoilleen sormin tai ripsiaplikaattorin avulla. Paina sisä- ja ulkonurkat huolellisesti kiinni.

Mikäli ripsi ei kiinnity kunnolla, liima ei ole hapettunut tarpeeksi tai sitä on liian vähän. Poista ripsi ja aloita alusta. Ripsiliima kuivuu noin muutaman minuutin kuluessa. Suositeltavaa on meikata aina ensin ja kiinnittää ripset vasta viimeisenä.

Poista ripsinauhat vetämällä ulkonurkasta sisänurkkaa päin, nypi liimat pois nauhasta ja laita ripset takaisin rasiaan, niin voit käyttää niitä uudelleenkin.

 

Lisätietoja oikean ripsimallin valitsemiseksi:
Suosituimmat mallit ovat Demi Wispies ja Wispies.
Wispies:  pitkät ja erotellut, jossa tuuheampia ja ohuempia osioita vuorotellen.
Demi Wispies:  lyhyempi versio Wispiesistä
Luonnollisia malleja Babies ja Sexies, Babies-mallissa on ripsivalikoimamme lyhyin nauha!
Scanties on malleista kaikkein erotelluin

Mitat & ominaisuudet
VaroituksetVain ulkoiseen käyttöön. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käytä vain ohjeen mukaan.
Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020