Punanaamio-myymälä Turussa

HUOM! HALLOWEENIN LÄHESTYESSÄ ASIAKASMÄÄRÄT MYYMÄLÖISSÄMME NOUSEVAT, JA RUUHKATILANTEITA VOI JOSKUS SYNTYÄ. HENKILÖKUNTAMME PITÄÄ SUOJAVISIIRIÄ, JA TOIVOMME MYÖS ASIAKKAILTAMME MASKIN KÄYTTÖÄ. MYYMÄLÖISSÄMME ON KÄSIDESIÄ SAATAVILLA JA SUOSITTELEMME PITÄMÄÄN TURVAVÄLEJÄ SEKÄ HENKILÖKUNTAAN ETTÄ MUIHIN ASIAKKAISIIN. TULETHAN OSTOKSILLE VAIN TÄYSIN TERVEENÄ! TUOTEVALIKOIMAAN KANNATTAA TUTUSTUA RAUHASSA JO KOTONA, VALIKOIMA VERKKOKAUPASSA JA MYYMÄLÖISSÄMME ON SAMA. JOKAISEN TUOTTEEN KOHDALTA LÖYDÄT ARVION MYYMÄLÄSAATAVUUDESTA. TERVETULOA!

VERKKOKAUPPAMME TOIMITUSAIKA ON VAIN 1-3 ARKIPÄIVÄÄ, JA TOIMITUSVAIHTOEHTONA ON MYÖS MATKAHUOLLON KOTIINTOIMITUS!

Halloweenin erikoisaukioloajat 19.10.-31.10.: MA-PE klo 10-20, LA klo 10-18!

Punanaamio-Turku
Eerikinkatu 2
20100 Turku
Puh. 0445-805 845
turku@punanaamio.fi
  Myymälä avoinna:
Ma–pe klo 10–18
Lauantaisin klo 10–16
Su suljettu
Myymälä kartalla

 

PUNANAAMIO TURKU sijaitsee osoitteessa EERIKINKATU 2, lähellä Tuomiokirkkosiltaa. Ison myymälän joka neliösentti on silkkaa ilonpitoa. Autamme sinua myös juhlien suunnittelussa ja hahmon rakentamisessa. Turun myymälässä on tarjolla sama tuotevalikoima kuin nettikaupassamme. Sinua palvelevat iloiset asiakaspalvelijamme Jessica ja Sanni. TERVETULOA!

OPISKELIJA-ALENNUS -10% Voimassaolevaa kuvallista opiskelijakorttia näyttämällä myymälässämme saa ostoksista -10 %:n opiskelija-alennuksen. Myös sähköinen opiskelijakortti käy.

HELIUM-ILMAPALLOJA YMPÄRI VUODEN: vuosilukupalloja, sydänpalloja, palloja vastasyntyneille, vastanaineille, syntymäpäiväpalloja, sekä myös kumipalloja heliumtäytöllä!

MYYMÄLÄSTÄ OSTETUILLA TUOTTEILLA ON 7 VRK VAIHTO-OIKEUS (EI PALAUTUSOIKEUTTA). Tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkaukses­saan. Hygieniasyistä vaihto-oikeutta ei ole kosmetiikka-, maskeeraus- eikä sellaisilla intiimituotteilla, jotka ovat paljaalla iholla kokeiltaessa (kuten sukat, alushousut yms.).

 

 

JUHLAT ALKAVAT PUNANAAMIOSTA!

© Punanaamio 2020