Punanaamio-myymälä Turussa

Turun myymälämme on nyt auki, uusi osoite Humalistonkatu 4!

Punanaamio-Turku
Humalistonkatu 4
20100 Turku
Puh. 0445-805 845
turku@punanaamio.fi
  Myymälä avoinna:
Ma–pe klo 10-18
Lauantaisin klo 10-16
Su suljettu
Myymälä kartalla

 

PUNANAAMIO TURKU sijaitsee osoitteessa HUMALISTONKATU 4, Yliopistonkadun ja Seurahuoneen välisellä kadunpätkällä. Ison myymälän joka neliösentti on silkkaa ilonpitoa. Autamme sinua myös juhlien suunnittelussa ja hahmon rakentamisessa. Turun myymälässä on tarjolla sama tuotevalikoima kuin nettikaupassamme. Sinua palvelevat iloiset asiakaspalvelijamme Jessica, Sinna ja Veera. TERVETULOA!

OPISKELIJA-ALENNUS -10% Voimassaolevaa kuvallista opiskelijakorttia näyttämällä myymälässämme saa ostoksista -10 %:n opiskelija-alennuksen. Myös sähköinen opiskelijakortti käy.

HELIUM-ILMAPALLOJA YMPÄRI VUODEN: Laaja valikoima erilaisia foliopalloja ja kumipalloja heliumtäytöllä! Tsekkaa vaihtoehdot TÄÄLTÄ!

MYYMÄLÄSTÄ OSTETUILLA TUOTTEILLA ON 7 VRK VAIHTO-OIKEUS (EI PALAUTUSOIKEUTTA). Tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkaukses­saan. Hygieniasyistä vaihto-oikeutta ei ole kosmetiikka-, maskeeraus- eikä sellaisilla intiimituotteilla, jotka ovat paljaalla iholla kokeiltaessa (kuten sukat, alushousut yms.).

Punanaamio Turku Humalistonkatu 4

 

 

JUHLAT ALKAVAT PUNANAAMIOSTA!

© Punanaamio 2024