Pelikortit

Upeita erilaisia korttipakkoja, jotka sopivat pelaamiseen, taikatemppuihin ja keräilyyn. Valikoimissa mm. Bee®:n, Fournier®:n, Tally-Ho®:n ja Bicycle®:n laadukkaita ja upeasti kuvitettuja pakkoja!

Pelikortteja on yleensä kahta kokoa: Euroopassa yleisempi on niin sanottu bridge-koko, joka on 58 x 89 mm, jonka lisäksi on hiukan leveämpi ja matalampi pokerikoko, 63 x 88 mm, joka on suosittu Yhdysvalloissa sekä taikuri- ja pokeripiireissä. On myös olemassa hyvin erikokoisia pelikortteja: pieniä mini-kokoisia (niin sanottuja pasianssipakkoja: 65 mm x 45 mm) ja jättikokoisia (115 mm x 180 mm).

Suurimmassa osassa kortteja on Perus Index, eli kortin kulmassa olevan numeron tai merkin koko on normaalin korttipakassa olevan numeron tai merkin kokoinen. Lisäksi on olemassa Jumbo Index, eli Jumbo Index -korteissa tuo kulman merkki tai numero on huomattavasti isompi kuin Perus Index -korteissa.

Bicycle®:n kaikissa korteissa on Air Cushion -pinta, itse kortti on paperia/pahvia, ja se on pinnoitettu päältä. Air Cushion tekee kortista kestävämmän ja liukkaamman ns. "ilmavamman", jolloin niiden sekoittaminen ja käsittely on helpompaa.

Tally-Ho®, Aviator® sekä Bee® ovat myös tuotemerkkejä, ja ne käyvät loistavasti pelaamiseen, keräilyyn ja temppuihin. Eritoten Tally-Ho®-pakat sopivat korttitemppuihin Linoid Finish -pintansa vuoksi.

Fournier®-pelikortit käyvät myös pelaamiseen ja temppuihin. Kaikissa Fournier®-peruskorttipakoissa on Plastic Coated -päällyste, eli kortti itsessään on pahvia ja se on päällystetty muovilla.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
© Punanaamio 2024