Pääsiäinen

Pääsiäinen, tuo suklaamunien ja virpomisen keväinen juhla, jolloin noidat lentelevät luudillaan, puput loikkivat ja tiput tepastelevat ympäriinsä. Valikoimastamme löydät paljon hauskaa pääsiäiseen; naamiaisasut lapsille ja aikuisille, noitahatut, luudat, maskeeraustuotteet ja koristeet.

Pääsiäisen väriteemoiksi sopii keväisen vihreän ja keltaisen lisäksi myös lila ja musta.

Noidat kuuluvat itseoikeutetusti pääsiäiseen. Meiltä löytyy asuja niin isommille kuin pienemmillekin noidille. Asun lisukkeeksi myös noitahattu sekä viitta. Myös Harry Potter-tuotteet sopivat pääsiäiseen ja virvontaan jos haluaa vaihtelua perinteiselle noitapuvulle.

Maskeeraustuotteissamme on noidille esimerkiksi monenlaisia kasvovärejä, neniä ja syyliä, joilla saa aikaan uskottavan noitanaaman. Noidalle löytyy myös patoja ja söpöjä käsilaukkuja (joihin voi kerätä karkkia) sekä lentovälineeksi luutakin. Ja tietenkin koristeeksi hiuksiin ja vaatteisiin sekä noitapadan keitoksiin monenmoisia noidalle tuikitarpeellisia ja rakkaita ötököitä, hämiksiä, torakoita, sammakoita, hiiriä, rottia ja käärmeitä.

Myös puput, tiput ja kissat sopivat pääsiäisen hahmoiksi. Eläinaiheisia naamiaisasuja löytyy niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
© Punanaamio 2024