Indy 20" Freestyle -yksipyöräinen

Loppu varastosta
SKU
UNI-006

Indy 20" Freestyle on tyylikäs ja sulavalinjainen yksipyöräinen, jossa on muotoiltu Justek-satula, nastoitetut BMX-polkimet sekä 300 mm "anti-twist" satulaputki pikalukituksella.

Asia, mikä todella erottaa edukseen tämän yksipyöräisen muista on se, että kampi ja pyörännapa ovat uritetut. Tämä tarkoittaa sitä, että kammessa olevat urat sopivat pyörännavassa oleviin uriin, jolloin polkemiseen saa huomattavasti enemmän voimaa ja tasaisuutta.

Pyörän 20 x 1,95 kokoinen rengas ja sen uritettu kampi-napayhdistelmä ovat omiaan "pupu"-hyppyihin ja muihin hyppyihin, joita voit yksipyöräisen kanssa tehdä. Kaiken kruunaa renkaassa oleva kevytmetallivanne, joka tekee siitä superkestävän.

Ajajan jalan pituus määrää pyörän sopivan koon. Maksimi jalan pituus lattiasta haaraan mitattuna on tähän pyörään 86 cm ja minimi 74 cm. Pyöräilijän maksimipaino 90 kg.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

TÄRKEÄÄ!

Kiinnitä yksipyöräisen satula niin päin, että oikean jalan poljin tulee oikealle puolella ja vasemman jalan poljin vasemmalle ajosuuntaan nähden. Kampiin ja/tai polkimiin on merkitty R (= oikea) ja L (= vasen).

Jos satula on takaperin, polkimet pyörivät väärin päin, ja ne pyrkivät löystymään kaiken aikaa.
Osassa pyöriä kammet ovat kevytmetallia. Kiristä polkimet paikoilleen varovasti, etteivät kierteet vahingoitu.

© Punanaamio 2024