Indy Unicycle -yksipyöräisen kammet

Alkaen 27,90 €
Varastossa
SKU
UNI-025

Hyvät ja kestävät yksipyöräisen kammet, jotka sopivat Indy ja Qu-Ax-yksipyöräisiin. Kammen pituus on mitattu akselipään reiän keskeltä polkimen pään reiän keskelle.

Mitä lyhyempi kampi on suhteessa yksipyöräisen pyörän kokoon, sitä nopeammin pyörällä pitää polkea pysyäkseen vauhdissa. Pidemmällä kammella saa yksipyöräiseen lisää hallittavuutta.

Kummassakin kammessa on merkintä siitä, kummalle puolelle kampi kuuluu, R (Right = Oikea) tai L (Left = Vasen). Kammet myydään pareittain.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

12" ja 16 " yksipyöräinen: 102 mm kammet ovat juuri oikean kokoiset tämän kokoisiin yksipyöräisiin. Jos kammet ovat pidemmät, ottavat ne polkiessa maahan kiinni.

20" yksipyöräinen: 114 mm pituiset kammet antavat tasaisen poljennan, mutta tekevät paikallaan polkemisesta hieman vaikeampaa. 127 mm kammet antavat tämän kokoiselle pyörälle lisää vääntöä ja ovat omiaan temppuilijoille tai harjoittelijoille.

24" yksipyöräinen: 102 mm kampia tulisi tämän kokoiseen yksipyöräiseen harkita vain, jos olet supernopea polkija. :) 127 mm kammet antavat tasaisen poljennan, mutta tekevät paikallaan polkemisesta hieman haastavampaa.

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2024