Indy 16" Trainer Standard -yksipyöräinen

Alkaen 109,00 €
Varastossa
SKU
UNI-002

Indyn 16" yksipyöräinen on nuorten yksipyöräilijöiden suosima pyörä, sillä se sopii loistavasti yli 9-vuotiaille lapsille ja myös pienille aikuisille. Yksipyöräisen satulassa on pikalukitus, joten sitä on helppo nostaa tai laskea. Satulaputki itsessään on myös ns. luistamaton, joten satula ei pääse "pyörimään" vaan se pysyy tukevasti paikoillaan. Satulan etuosassa on näppärä kahva, josta on hyvä pitää kiinni. Satula on pehmustettu ja muotoiltu niin, että siinä on mahdollisimman tukeva ja mukava istua.

Indy Trainer -yksipyöräisen osat on valmistettu vahvasta ja kestävästä teräksestä. Yksipyöräisessä mukana tuleva rengas sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja kokonsa ansiosta se on omiaan mutkitteleviin temppuihin. Kestävyytensä ansiosta tätä mallia käytetään paljon sirkuskouluissa. 

Ajajan jalan pituus määrää pyörän sopivan koonMaksimi jalan pituus lattiasta haaraan mitattuna on tähän pyörään 80 cm ja minimi 67 cm.  Käyttäjän maksimipaino 90 kg.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

TÄRKEÄÄ!
Kiinnitä yksipyöräisen satula niin päin, että oikean jalan poljin tulee oikealle puolella ja vasemman jalan poljin vasemmalle ajosuuntaan nähden. Kampiin ja/tai polkimiin on merkitty R (= oikea) ja L (= vasen). 
Jos satula on takaperin, polkimet pyörivät väärin päin, ja ne pyrkivät löystymään kaiken aikaa. 
Osassa pyöriä kammet ovat kevytmetallia. Kiristä polkimet paikoilleen varovasti, etteivät kierteet vahingoitu.

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2024