Hahmovinkki Harry Potter -elokuvien hahmoja

Hahmovinkki: HARRY POTTER -elokuvien hahmoja

Näillä vinkeillä ja ideoilla voi loihtia itsestäsi jonkun Tylypahkan hahmon. (L) Harryn, Hermionen ja Ronin vinkeissä löytyy ideoita ja tuotteita myös lapsille.

Harry Potter

Päähän
Harrylla on musta hieman sotkuinen tukka. Jos omista hiuksista ei sellaista saa, niin oivat peruukkivalinnat olisivat esim. Billy tai Beat. Niitä voi halutessaan hieman vielä pöyhiä ja muotoilla omilla hiustuotteilla.
Asu
Tylypahkassa oppilaat käyttävät aina mustia kaapuja, joten hyviä asuvaihtoehtoja ovat mm. Viikatemies aikuisille ja lapsille. Myös mustan viitan voi yhdistää vaikkapa omiin tummiin housuihin ja paitaan. Viittoja löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin.
Katso myös supermakeat Harry Potter -asut - vaihtoehdot aikuisille kuin lapsille. Harryn, niin kuin muidenkin Tylypahkan oppilaiden kaulaan sopii tietenkin aito Harry Potter -kaulaliina.
Maskeeraus
Harrylla on otsassa salaman muotoinen arpi, jonka saa tehtyä vaikka arpivahalla tai arpinesteellä. Myös meikkikynällä voi piirtää arven. Katso näitä maskeeraustuotteista.
Asulisukkeet ja rekvisiitat
Tällä taikamaailman sankarilla on pyöreät silmälasit. Hulluttelevan hassulle Harrylle voisi ajatella vaikkapa nörttilaseja ja aidommalle Harrylle pyöreitä metallirillejä, joista voi pokat tussata mustiksi halutessaan. Harry Potter -lasit ja taikasauva -setti on tietenkin oikein sopiva!
Musta noidanhattu on myös ehdottomasti istutettava päähän (hattuja lapsille).
Olalta voisi löytyä Harryn lemmikkipöllö Hedwig.
Potterin harrastuksiin kuuluu huispaus, joten pitäähän siis joka Harrylta yksi luuta löytyä.
Taikajuomien tunnilla Harrylla voi olla mukanaan noidan pata (katso kauhukattausrekvisiitat).
Harry oli myös melkoinen velho vetäessään kakkoselokuvassa Rohkelikon miekan lajitteluhatusta, joten mukana voi siis olla timantein tuunattu miekka ja jokin velhohattu kävisi lajitteluhatusta.

Harry Potterwikissä

Hermione Granger

Päähän
Hermionella on paksu, pitkä ruskea tukka. Jos sellaista ei omasta takaa löydy, niin kannattaa tsekata peruukkivalikoimaamme. Jos peruukki on kuosiltaan sileä, sitä voi pörröttää ja hiukan sekoittaa, jotta se näyttää Hermionen hiuksilta.
Asulisukkeet ja rekvisiitat
Hermionelle käyvät viitat ja Rohkelikko-kaapu sekä taikasauva, joten katso vinkit tuosta yläpuolelta Harryn kohdasta. Hermionen kainaloon kannattaa napata pino kirjoja, sillä tämä tyttö ei lukemista eikä opiskelua pelkää! Hermionen lemmikkieläin on inkiväärin värinen kissa Koukkujalka.

Hermione Potterwikissä

Ron Weasley

Päähän ja kasvoihin
Ronilla on tietenkin porkkanan punainen tukka. Jos itsellä ei sellaista ole eikä värjätäkään halua, niin kannattaa tsekata peruukkivalikoimaamme, josko sieltä vaikkapa leikkaamalla löytyisi jotain sopivaa.
Asulisukkeet ja rekvisiitat
Myös Ronille käyvät samat viitat ja Rohkelikko-kaapu sekä taikasauva kuin Harrylle ja Hermionelle, joten katso vinkit Harryn kohdasta. Ronille kainaloon kannattaa napata rotta, vaikka Kutka-rottahan oli loppujen lopuksi ihan jotain muuta kuin rotta. ;-)

Ron Potterwikissä

Rubeus Hagrid

Peruukki ja parta
Peruukiksi pitkää ja pörröistä, kuten Arthur-peruukki ja -parta. Yleisvaikutelma saa olla hompsuinen, joten peruukkia ja partaa voi tupeerata. Saksimalla ja tuunaamalla saa Hagridille hiukset ja parran myös Viikinki-peruukista ja Barbaari-peruukista.
Maskeeraus
Partakrepistä vahvistusta kulmakarvoille (älä unohda liimaa). Arpivahalla saa muokattua isomman ja pyöreämmän nenän. Tummalla meikkikynällä voit myös korostaa juonteita ja ryppyjä.
Asu ja asulisukkeet
Asun pohjaksi Deluxe-Talonpoika-asu tai Mad Morgan ja sen päälle jokin viitta, kuten Soturiviitta. Lisää masua saa Puhallettavalla Mahalla/kyttyrällä.
Lohikäärme, iso musta koira, pöllö ja jättiläishämähäkkejä sekä muita ötököitä kaveriksi. Kirpparilta vanha pitkä sateenvarjo.

Hagrid Potterwikissä

Severus Kalkaros (engl. Severus Snape)

Päähän
Tällä Tylypahkan taikajuomien opettajalla on musta, hieman rasvaisen oloinen suora ja puolipitkä tukka, johon peruukkivaihtoehdoksi sopii esimerkiksi Sioux tai Amelia, kun näitä itse hieman lyhentää.
Asuksi
Sekä oppilailla että opettajilla on kyseisessä opinahjossa aina koulukaavut päällä, johon vaihtoehdoksi sopii esimerkiksi musta kardinaalin asu sekä Dark Templar tai Dracula-takki mustien pitkien housujen kanssa. Mustan viitan voi myös vielä halutessaan kiepsauttaa harteille.
Meikki ja maskeeraus
Severuksella on isohko nokka, joten Gangsterinenä sopii tähän kuin nakutettu. Jos haluaa hieman goottimaisemman Severuksen, niin omaa ihonväriä voi vaalentaa meikkivoiteella tai kasvovärillä ja laittaa mustat piilarit silmiin.
Asulisukkeet ja rekviisitat
Velhosta kun on kyse, täytyy kädessä ehdottomasti olla jokin taikasauva. Toiseen käteen voikin sitten sujauttaa vaikkapa luudan tai noidanpadan taikajuomien keittelyä varten (molempia löytyy asulisukkeista).

Kalkaros Potterwikissä

Sibylla Punurmio (engl. Sybill Trelawney)

Yksi Tylypahkan kreiseimmistä opettajista on Sibylla Punurmio, joka opettaa ennustamisen vaikeaa taitoa. Sibylla on hauskan karmea hahmo naamiaisiin; Sibyllana voi päästää oman sisäisen hulluuden valloilleen ja ladella mitä hupsuimpia ja kauheimpia ennustuksia, katsoa muita merkitsevän kohtalokkaasti, niin kuin tietäisi tulevista tapahtumista enemmän kuin nämä.
Päähän
Sibyllalla on pitkät vaaleanruskeat, sotkuiset hiukset. Toisinaan hän käyttää leveää huivia otsan yli, jotta saa pörröiset hiukset pois kasvoilta. Peruukiksi tähän tyyliin voisi sopia vaalea Ramona, jossa on jo pantakin valmiina. Halutessaan voi pannan päälle vetää sibyllamaisen huivin, jossa on kuvioita, hapsuja ja murrettuja värejä, kuten vihreää ja terrakottaa. Toinen pörröinen peruukkivaihtoehto olisi hunajanruskea Darline. Jossakin kohtauksissa Sibyllalla on sivujakaus ja hiussolki, mutta ehdottomasti kreisimmän lookin saa aikaan huivilla ja pörröisillä hiuksilla.
Asulisukkeet ja rekvisiitat
Sibyllan ehdoton tunnusmerkki on silmiä suurentavat rillit. Niitä ilman Sibylla ei ole Sibylla. Jos haluaa vielä korostaa silmiä, niin vihertävillä piilolinsseillä se onnistuu (esim. Green Monster, Mystic Green, Big Eyes Green ja Electro Green). Toinen ehdoton väline Sibyllalle on kristallipallo, jolla hän tekee ennustuksiaan. Pallon ohella kanssajuhlijoille voi tehdä ennustuksia lukemalla käsien viivoja ja teelehtiä teekupinpohjalla. Sibyllalla on korujakin: kädessä yksi sormus, joksi kannattaa valita jokin näyttävä, esim. Kullanvärinen sormus helmellä, Charmed, käärmesormus tai Muertos-kallosormus. Kaulassa hänellä on monenlaisia hopeanvärisiä ketjuja ja kaulakoruja. Jos kotoa tai kirpputoreilta löytyy jokin iso kuviollinen kangaskassi, niin sen sisään voi hyvin sujauttaa kristallipallon ja muut ennustamisen tarvittavat rekvisiitat.
Asu
Sibyllan tyyli on boheemia, hippimäistä folklorea, löysänä roikkuvia vaatteita ja kerrospukeutumista: pitkän tunikan alle voi vetää vielä pidemmän leningin tai puolihameen, jonka alta näkyvät neulotut ”säärenlämmittäjät”. Löysästi neulottu pitkähkö liivi koko komeuden päälle. Ja hapsuja vaatteissa saa olla. Väreinä kannattaa käyttää maanläheisiä, murrettuja sävyjä, vihreää, ruskeaa ja hiukan harmaatakin. Jos omasta kaapista ei löydy mitään sopivaa, niin Harmony-hippitytön asusta voi kehitellä Sibyllalle vaatekertaa. Myös Diktaattorin asussa on jotain sibyllamaista. Rainbow-hippimekon päälle kun vetäisee löysän vihertävän tunikan ja alle neulotut säärystimet, niin a vot!

Sibylla Punurmio Potterwikissä

Minerva McGarmiwa (engl. Minerva McGonagall)

Rohkelikon tuvanjohtaja Minerva McGarmiwa on tiukka, oikeudenmukainen, hieman äidillinenkin ja ehdottoman valovoimainen velho, joka opettaa Tylypahkassa muodonmuutosta. Hän itse on animaagi, joka pystyy muuttumaan kissaksi käden käänteessä.
Päähän
Minervalla on pitkät hiukset, jotka on kiinnitetty nutturalle. Jos omat hiukset eivät taivu tähän, voi Agatha-peruukki – vaikkei se pitkä olekaan – toimia Minervan hiuksina. Katso myös pitkät peruukit, joista saa pinnien avulla hiukset ylös nutturalle.
Asu ja hattu
Minerva pukeutuu yleensä mustaan tai hyvin tummaan asuun. Pitkä musta leninki käy hyvin, tai musta pusero ja musta hame. Noitien asuista löytyy monia mustia leninkejä Minervalle (esim. Griselda Black, jossa on jo hattukin mukana). Minervalla on myös yleensä jokin viitta tai kaapu yllään: tähän tarkoitukseen sopii esim. Dark Templar hyvin. Katso myös pitkät mustat viitat. Ehdoton asuste Minervalle on noidan tötteröhattu ja sen täytyy olla musta.
Asusteet ja rekvisiitta
Minervan silmillä näkee usein metallisankaiset pienet rillit, ovaalinmuotoiset, ja tietenkin hänellä täytyy olla myös taikasauva, kuinkas muuten.

Minerva McGarmiwa Potterwikissä

 

 

Klikkaa Hahmovinkit-pääsivulle

Valitse kategoria
Hahmovinkki Aarnikotka
Hahmovinkki Ace Ventura
Hahmovinkki Addams Family
Hahmovinkki Aladdin-elokuvan hahmot
Hahmovinkki Alice Cooper
Hahmovinkki Amy Winehouse
Hahmovinkki Anchorman (Will Ferrel)
Hahmovinkki Andy McCoy
Hahmovinkki Ankkalinnan asukkaita
Hahmovinkki Antti Tuisku
Hahmovinkki Ariel-animaatioelokuvan hahmoja
Hahmovinkki Arman Alizad
Hahmovinkki Asterix ja Obelix
Hahmovinkki Audrey Hepburn
Hahmovinkki Austin Powers
Hahmovinkki Barbie
Hahmovinkki Batman-elokuvien hahmoja
Hahmovinkki Baywatch-sarjan hahmoja
Hahmovinkki Betty Boop
Hahmovinkki Big – Isoksi yhdessä yössä -elokuva
Hahmovinkki Black Swan
Hahmovinkki Bob Marley
Hahmovinkki Breaking Bad -sarja
Hahmovinkki Bret Michaels
Hahmovinkki Britney Spears
Hahmovinkki Bruno Mars
Hahmovinkki Che Guevara
Hahmovinkki Child's Play -elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Courtney Love
Hahmovinkki The Crow
Hahmovinkki Cruella De Vil
Hahmovinkki Danny
Hahmovinkki Dark Shadows -elokuva
Hahmovinkki Diktaattori (elokuva)
Hahmovinkki Doctor Strange
Hahmovinkki Donald Trump
Hahmovinkki Dracula
Hahmovinkki Elle Driver
Hahmovinkki Elvis Presley
Hahmovinkki Encanto-elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Ennustajaeukko
Hahmovinkki Flavor Flav
Hahmovinkki Freddie Mercury
Hahmovinkki Frida Kahlo
Hahmovinkki Futurama-sarjan hahmoja
Hahmovinkki Game of Thrones -TV-sarjan hahmoja
Hahmovinkki Gaston (Kaunotar ja hirviö -elokuva 2017)
Hahmovinkki The Grinch
Hahmovinkki Goottivampyyri ja kreivi Dracula
Hahmovinkki Guardians of The Galaxy
Hahmovinkki Hamekyttä-elokuvien hahmoja
Hahmovinkki Hannibal Lecter
Hahmovinkki Hansonin veljekset
Hahmovinkki Harry Potter -elokuvien hahmoja
Hahmovinkki Herkules-elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Herra 47
Hahmovinkki Hit-Girl
Hahmovinkki Hulk
Hahmovinkki Ihmemaa Oz -elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Ihmeperheen hahmot
Hahmovinkki Indiana Jones
Hahmovinkki Inside Out (Mielen sopukoissa) -elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Jali ja suklaatehdas -elokuvat
Hahmovinkki James "Sonny" Crockett, Miami Vice (Don Johnson)
Hahmovinkki James Delaney
Hahmovinkki Jean Sibelius
Hahmovinkki Kuka viritti ansan, Roger Rabbit? -elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Johanna Tukiainen
Hahmovinkki John Lennon ja Yoko Ono
Hahmovinkki Jorma Uotinen
Hahmovinkki Jukka Hildén
Jouluaiheisia hahmovinkkejä: poro, kynttilä ja enkeli
Hahmovinkki Kaksin karkuteillä -elokuvan hahmoja
Kalevala-aiheisia hahmovinkkejä
Hahmovinkki Katy Perry
Hahmovinkki Kaunotar ja hirviö -elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Kellopeliappelsiini-elokuvan Alex
Hahmovinkki King Arthur - Legend of the sword -elokuva
Hahmovinkki Kim Kardashian
Hahmovinkki Kippari-Kalle
Hahmovinkki Kiviset ja Soraset
Hahmovinkki Kummeli-sarja
Hahmovinkki Kung Fu Panda
Hahmovinkki Kurt Cobain
Hahmovinkki Lady Gaga
Hahmovinkki Lego Ninjago hahmoja
Hahmovinkki Liisan seikkailut Ihmemaassa -animaatioelokuvan hahmoja
Hahmovinkki Lil Wayne
Hahmovinkki LMFAO-bändin jäseniä
Hahmovinkki Lohikäärme
Hahmovinkki Looney tunes -piirroselokuvien hahmoja
Hahmovinkki The Love Boat -sarjan hahmoja
Hahmovinkki Lumikki-sadun hahmot
Hahmovinkki Mad Doctor
Hahmovinkki Maija Mehiläinen
Hahmovinkki Manaaja-elokuvan Regan
Hahmovinkki Mao Tse-tung (Zedong)
Hahmovinkki Marie Antoinette
Hahmovinkki Marilyn Monroe
Hahmovinkki The Mask
Hahmovinkki Matadori
Hahmovinkki Matka maailman ympäri 80 päivässä -piirroselokuva
Hahmovinkki Matrix-elokuvan hahmot
Hahmovinkki Matti Nykänen
Hahmovinkki Vanha Merlin
Hahmovinkki Metal Gear Solid 3 -peli
Hahmovinkki Michael Jackson
Hahmovinkki Mike Monroe
Hahmovinkki Miley Cyrus
Hahmovinkki Minotauros ja kentauri
Hahmovinkki Monster High -hahmoja
Hahmovinkki Motörhead - Lemmy Kilmister
Hahmovinkki Mr. Mallorca
Hahmovinkki Muppet-hahmoja
Hahmovinkki Mustanaamio
Hahmovinkki Mutanttininjakilpikonnat
Hahmovinkki Muumi-aiheisia hahmoja
Hahmovinkki Nalle Puh ja kaverit
Hahmovinkki Napoleon
Hahmovinkki Narnia-aiheisia hahmoja
Hahmovinkki Nero, Rooman keisari
Hahmovinkki Nicki Minaj
Hahmovinkki Nikke Knatterton
Hahmovinkki Notre Damen kellonsoittaja -elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Nunnia ja konnia -elokuva
Hahmovinkki Nälkäpeli-elokuvan Katniss Everdeen
Hahmovinkki Orange Is the New Black -sarjan hahmoja
Hahmovinkki Ozzy Osbourne
Hahmovinkki Pakkasukko
Hahmovinkki Paula Koivuniemi
Pelihahmovinkkejä
Hahmovinkki Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa -elokuva
Hahmovinkki Pertti "Spede" Pasanen
Hahmovinkki Peter Pan -piirroselokuva
Hahmovinkki Pikku Hiawatha
Hahmovinkki Pirates of the Caribbean
Hahmovinkki Pocahontas
Hahmovinkki Prince
Hahmovinkki Prinsessa Ruusunen -satu
Hahmovinkki Prinsessa ja Sammakko -elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Prätkähiiret-animaatiosarja
Hahmovinkki Putous -TV-sarja
Hahmovinkki Puuha-Pete
Hahmovinkki Rambo
Hahmovinkki Red Riding Hood - Punahilkka -elokuva
Hahmovinkki Riitta Väisänen
Hahmovinkki The Ring -elokuva
Hahmovinkki Risto Räppääjä
Hahmovinkki Robin Hood -piirretty elokuva
Hahmovinkki Rocky Balboa
Hahmovinkki Rölli-peikko
Hahmovinkki Saiturin joulu -elokuva
Hahmovinkki Saksikäsi Edward
Hahmovinkki Se-tappajapelle
Hahmovinkki Shrek-elokuvien hahmot
Hahmovinkki Silent Hill 2 -videopeli
Hahmovinkki Simpsonin perhe
Hahmovinkki Sinkkuelämää-sarjan hahmoja
Hahmovinkki Sirkus-hahmot
Hahmovinkki Slash
Hahmovinkki Smurffit
Hahmovinkki Snooki
Hahmovinkki Spice Girls
Hahmovinkki Star Wars -elokuvien hahmoja
Hahmovinkki Suicide Squad -elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Sweeney Todd -elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Tarja Halonen
Hahmovinkki Tarja Turunen
Hahmovinkki Taru sormusten herrasta -elokuvat
Hahmovinkki The Avengers -elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Tina Turner
Hahmovinkki Titanic-elokuvan hahmoja
Hahmovinkki Todella upeeta -sarja
Hahmovinkki Tomb Raider -elokuvat
Hahmovinkki Tonto, The Lone Ranger
Hahmovinkki Toy Story – Leluelämää -animaatioelokuva
Hahmovinkki Troija-elokuva
Hahmovinkki Tuomas Holopainen
Hahmovinkki Tutankhamon-faarao
Hahmovinkki Tuttiritari
Hahmovinkki Twiggy
Hahmovinkki Twilight-elokuvien hahmoja
Hahmovinkki Uuno Turhapuro
Hahmovinkki Vaiana-animaatioelokuvan hahmoja
Hahmovinkki Valak, elokuvasta The Nun, Conjuring
Hahmovinkki The Walking Dead: Rick Grimes
Hahmovinkit Viivi ja Wagner
Hahmovinkki The Witcher -pelisarja: Geralt of Rivia
Hahmovinkki X-Men-elokuvien hahmoja
Hahmovinkki Yksisarvinen
Hahmovinkki Zombi
Hahmovinkki Zootropolis-elokuva
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
© Punanaamio 2024