Grimas Derma Wax -arpivaha

Alkaen 13,40 €
Varastossa
SKU
154

Grimas Derma Wax on läpikuultava arpivaha, jota voidaan helposti muotoilla ja se kiinnittyy iholle hyvin. Sitä käytetään erilaisissa maskeerauksissa, esim. luomaan erilaisia haavoja ja epämuodostumia iholle. Vahan joustava rakenne auttaa Derma Waxia kiinnittymään hyvin myös ihon pehmeisiin ja liikkuviin osiin, ja vaha pysyy elastisena. Käytä muotoilussa arpivahalastaa.

Käyttöohjeet vahaan löydät alla olevasta lisätietoja-kentästä.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttöohjeet:

Käyttö: Puhdista iho ensin Grimas Cleansing Lotionilla, vaha kiinnittyy paremmin ihoon. Ota arpivahalastalla vahaa rasiasta. Kaapiminen tekee vahan koostumuksesta hieman joustavampaa. Saat vahasta helpommin muovailtavaa, kun levität sitä peukalolihakselle kämmen puolelle ja kaavit vahan pois lastalla kaksi tai kolme kertaa. Vahan tulee olla joustavaa, mutta kuitenkin kiinteää eikä siitä missään tapauksessa saa tulla liian pehmeää tai tahmeaa.

Poisto: Kaavi Derma Wax iholta lastalla. Puhdista iho vanulappuun kostutetulla Grimas Multi Removerilla. Viimeistele puhdistus vielä Grimasin Cleansing Lotion-kasvovedellä.

Mitat & ominaisuudet
Ainesosat

Oxidized polyethylene, Paraffinum liquidum, Glyceryl hydrogenated rosinate, Rosin, Octyldodecanol, Ricinus communis oil, Acrylates copolymer, Glyceryl stearate, Glyceryl oleate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Citric acid. (CI 16255)

Varoitukset

Vain ulkoiseen käyttöön.

Liittyvät tuotteet
© Punanaamio 2020