Darlene-peruukki

Alkaen 17,90 €
Varastossa
SKU
5957-9

Cherillä on sitä, Taylor Swiftillä on sitä, Adrienne Baillonilla on sitä ja jopa Gary Oldmanilla on ollut sitä! Nyt sinäkin voit saada sitä! Buustaa kuontalosi volyymi ennennäkemättömälle tasolle tällä upean kuohkealla kiharaperuukilla! Valitse suosikkisi kolmesta luonnollisesta väristä tai hemmottele itseäsi ja osta ne kaikki! Darlene sopii erinomaisesti niin piraattineidoille ja bilehileille, kuin satuprinsessoille ja 80-luvun rokkimimmeillekin.

Darlene ei kuitenkaan ole naisten yksinoikeus, sillä se sopii vallan mainiosti myös merirosvoille, prinsseille ja ritareille kuin myös pöyheähiuksisille 70-lukulaisille rokkareille (esim. Queenin Brian May ja monet muut). Vapauta mielikuvituksesi ja luo itsellesi kokonaan uusi persoona!

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Blondi Darlene sopii mainiosti niin miehille kuin naisille, prinsessoille, prinsseille, ritareille, aatelisille, elokuvadiivoille, glamourleideille ja vaikka rokkibändin laulusolistille tai kitaran rääkkääjälle. Huom! Blondi on mustasta ja hunajanruskeasta poiketen hieman suorempi päältä!

Hunajaisen ruskea Darlene sopii mainiosti niin miehille kuin naisille, prinsessoille, prinsseille, ritareille, aatelisille, elokuvadiivoille, glamourleideille ja vaikka rokkibändin laulusolistille tai kitaran rääkkääjälle.

Musta Darlene sopii mainiosti niin miehille kuin naisille, merirosvoille, ritareille, aatelisille, elokuvadiivoille, glamourleideille, goottihemmoille ja vaikkapa rokkibändin laulusolistille tai kitaran rääkkääjälle. Ja tietenkin Cherille!

Katso myös: Peruukkien käsittely-, käyttö- ja hoito-ohjeet sekä kampausvinkkejä.

Liittyvät tuotteet
© Punanaamio 2024