Vinkkejä vappuun

 

Vappuna kaikki hulluttelu, hauskanpito ja hassuun naamiaisasuun pukeutuminen on sallittua. Kevät on tullut, ja sitä on syytä juhlia. Vappu on suomalainen versio sambakarnevaalista. Viva la vida! Eläköön elämä! On aika karistaa talven pimeys ja harmaus hartioilta ja mielestä. Räiskyköön ja hehkukoon koko maailma kaikissa ihanan kirkkaissa ja säkenöivissä väreissä! Cha cha chaa!

Koristelu

Vappukoristeluun kuuluvat perinteisesti ilmapallot ja serpentiinit. Ehdottomasti kannattaa tutustua monipuoliseen konfettipommivalikoimaamme; ne vasta ovat hauska ohjelmanumero vappujuhliin tai vaikkapa ottaa mukaan "lakinpäähänpanemistilaisuuteen". Taatusti herättävät ansaittua huomiota!
Vappuun sopivia releitä ja koristeita löytyy Vappu-kategoriastamme.

Asulisukkeet ja hupsuttelu

Vappu ilman vappuhuiskua on teeskentelyä. Huiskut löytyvät myös Vappu-kategoriastamme. Siellä on myös vapputorvia, tuuliviiriä, vettä ruiskivia kukkia ja jättisilmälaseja. Lisää hullutteluun liittyviä tuotteita löydät pilailuosastostamme (laita vaikkapa vinku kengän alle). Ja jos haluat pitää hiukan meteliä, niin mikäs siihen sopisi paremmin kuin kannatustorvi tai räikkä (kannatusosastostamme).

Pukeutuminen ja ulkonäkö

Vappuasu! Naamiaisasussa on nyt kaikki sallittua! Mielikuvituksenkaan rajat eivät tule vastaan, kun surffailet Naamiaisasu-kategoriassamme (lapsille omat hauskat ja suloiset naamiaisasut). Valitse se, mikä sinua itseäsi miellyttää. Jokin pirteän värinen peruukki tai pellepörrö päässä piristää kummasti ulkonäköä. Ehkäpä herkät tai jytymmät siivet selkään ja päähän keikkumaan antenni-, korva- tai sarvipanta. Vai laittaisitko päähän mieluummin jotain lämmintä, kuten hupsun tai eläinaiheisen hatun tai katseita keräävän fantasiapäähineen? Entä värikäs stetson? Kaulan ympärille voi kietoa iloisen värisen puuhkan ja istuttaa nenän päälle veikeät silmälasit tai kivat aurinkolasit.

Suositut vappuasut porukoille ovat mm. Second Skin -kokohaalarit (löytyy erivärisinä ja eri kuvioilla), tai koko poppoo voi pukeutua vaikkapa Tenutapeiksi. Muitakin hauskoja vappuasuja löytyy esim. Lystikkäät ja vitsikkäät naamiaisasut -osastosta.

Meikki ja maskeeraus voi olla vappuna värikästä ja hauskaa: katso lisäosa- ja maskeerausosastostamme esim. kasvovärit ja meikkituotteet ja upeat irtoripset, joissa on strasseja, väriä ja upeaa pituutta. Sujautapa suuhusi hassut hampaat ja korviin haltiankorvat ja liimaa näyttävät viikset nenän alle.

Vappuaiheisen mainosvideomme voit katsoa YouTubesta (avautuu eri ikkunaan/välilehteen).

© Punanaamio 2024