Sclera Piilolinssit, Black Eye

69,00 €
Varastossa
SKU
ZOs03

Sclera-piilolinsseillä säikytät tai säväytät, missä ikinä kuljetkin. Black eye -piilolinssit sopivat loistavasti mm. fantasiahahmoille, hirviöille sekä avaruuden muukalaisille. Linssi peittää koko silmän valkoisen osan luoden todella huikean efektin!

Pakkauksessa on aina kaksi kappaletta linssejä.

Yhden piilolinssin halkaisija on 22 mm (tavallisen linssin halkaisija on 14,5 mm). Linssit on tasapainotettu.

Piilolinssit täyttävät kansainväliset turvallisuusstandardit ja ne säilyvät 6 kk paketin avaamisesta, oikeanlaisessa nesteessä tai parasta ennen päiväykseen asti.

Piilolinssineste ja säilytyskotelot myydään erikseen.

Nämä silmät ovat varmasti piirtyneet kaikkien niiden mieleen, jotka ovat nähneet kulttisarjan Safiiri ja Teräs. Yhdessä jaksossa Safiirin sisään meni paha henki, ja äkkiä Safiirin kauniinsiniset silmät muuttuivat pelottavan mustiksi. Myös scifisarja Babylon 5:n ystävät muistavat telepaatti Lyta Alexanderin öljynmustiksi muuttuneet silmät, kun hän skannasi Varjojen planeettaa Z'Ha'Dumia etsiessään Sheridania. Mustilla silmillä on siis vahva kulttitausta!

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Keskusvarasto
  • Tampere
  • Helsinki
  • Turku
  • Vantaa

Yleiset käyttöohjeet:
Pese ja kuivaa kädet aina ennen piilolinssien asettamista ja poistamista. Ennen ensimmäistä käyttöä, linssit tulee poistaa säilytysnesteestä ja siirtää puhtaaseen piilolinssinesteeseen neljän tunnin ajaksi. Ennen kuin asetat linssin paikoilleen, varmista, ettei linssi ole päässyt kääntymään nurin päin. Pakkauksen mukana tulee tarkemmat ohjeet piilolinssien käytöstä.

Mitat & ominaisuudet
Halkaisija22 mm
Kaarevuus8.6 mm
Säilyvyysaika6 kk
Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020