ARDELL Elegant Eyes -irtoripset

Alkaen 6,90 €
Varastossa
SKU
62014-62021

Upeita, laadukkaita ARDELL Elegant Eyes -irtoripsiä, jotka on valmistettu aidosta hiuksesta. Osassa malleista on myös kauniita, pienenpieniä koristekiviä. Elegant-irtoripset sopivat niin juhlaan kuin arkikäyttöön.

Elegant Eyes -irtoripsiä on viittä eri mallia. 

Paketissa mukana pieni yhden gramman maitoliima. Lisää ripsiliimoja löydät oheisesta linkistä

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Kiinnitysohjeet
Irrota ripsinauha paketista ja taivuttele nauhaa kaarevan muotoiseksi, jotta se mukautuisi silmääsi vielä paremmin. Ripsissä on niin sanottu "harjoittelutarra", jonka avulla voit testata ripsen istuvuutta silmääsi. Tarvittaessa ripsinauhaa voi lyhentää sisänurkasta. Ripsinauha tulee kiinnittää aivan omien ripsien tyveen. Levitä liimaviiva irtoripseen ja odota 30-40 sekuntia, jotta liima hapettuu! Tämän jälkeen paina ripsinauha paikoilleen sormin tai ripsiaplikaattorin avulla. Paina sisä- ja ulkonurkat huolellisesti kiinni.

Mikäli ripsi ei kiinnity kunnolla, liima ei ole hapettunut tarpeeksi tai sitä on liian vähän. Poista ripsi ja aloita alusta. Ripsiliima kuivuu noin muutaman minuutin kuluessa. Suositeltavaa on meikata aina ensin ja kiinnittää ripset vasta viimeisenä.

Poista ripsinauhat vetämällä ulkonurkasta sisänurkkaa päin, nypi liimat pois nauhasta ja laita ripset takaisin rasiaan, niin voit käyttää niitä uudelleenkin.

Mitat & ominaisuudet
VaroituksetKäytä vain ohjeen mukaan. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.
Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020