DUO Striplash Adhesive Quick-set -ripsiliima, 7-14 g

Alkaen 9,90 €
Varastossa
SKU
71144-71148

Uusi versio klassisesta DUO-ripsiliimasta! DUO-ripsiliima on maailman myydyin ripsiliima, jolla kiinnität sekä ripsinauhat, ripsitupsut sekä keveät lisäosat iholle näppärästi. Uudistettu DUO on nopeammin kuivuva sekä vedenkestävä, eikä se sisällä latexia tai formaldehydiä.

Ripsiliimaa on saatavilla sekä mustana että kirkkaana, 7g tai 14g tuubissa.

Säilyvyysaika tuotteen avaamisesta 12 kk.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttöohje:
Levitä ohut kerros ripsiliimaa ripsinauhaan, tai jos käytät ripsitupsuja, laita tippa liimaa esim. foliolle hapettumaan, johon dippaat ripsitupsun. Odota 30 sekuntia, kunnes liimasta tulee tahmeaa. Aseta ripsinauha tai ripsitupsu silmäluomelle, mahdollisimman lähelle omien ripsiesi tyveä. Painele paikoilleen huolellisesti, ripsinauha varsinkin nurkista.

Poisto:
Vedä ripsinauha tai tupsut hellävaraisesti pois luomelta, aloittaen ulkonurkasta. Nypi ripsinauhasta liimat pois ja laita ripset takaisin rasiaan uudelleenkäyttöä varten. Poista ylimääräinen liima iholta öljypohjaisten meikinpoistoaineiden avulla.

Mitat & ominaisuudet
Ainesosat

Acrylates Copolymer, Water (Eau,Aqua), Sodium Acrylates Copolymer, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum, Huile minerale), PPG-1 Trideceth-6, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Iron Oxides (CI77499)

Varoitukset

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Käytä vain ohjeen mukaan. Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne huolellisesti vedellä.

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020