ARDELL Mega Volume -irtoripset

Alkaen 8,90 €
Varastossa
SKU
65848-65849

ARDELLin upeat ja erittäin näyttävät Mega Volume -irtoripset! Ripset ovat kerrostetut, joten ne ovat entistä näyttävämmät ja ne kaareutuvat kauniisti.

Mega Volume -ripsiä saatavilla neljää eri mallia. 

Kiinnitysohjeet sekä lisätietoja oikean ripsimallin valitsemista varten löytyvät alempaa sivulta. Pakettiin ei kuulu ripsiliimaa, joten muista tilata se erikseen!

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Kiinnitysohjeet
Irrota ripsinauha paketista ja taivuttele nauhaa kaarevan muotoiseksi, jotta se mukautuisi silmääsi vielä paremmin. Ripsissä on niin sanottu "harjoittelutarra", jonka avulla voit testata ripsen istuvuutta silmääsi. Tarvittaessa ripsinauhaa voi lyhentää sisänurkasta. Ripsinauha tulee kiinnittää aivan omien ripsien tyveen. Levitä liimaviiva irtoripseen ja odota 30-40 sekuntia, jotta liima hapettuu! Tämän jälkeen paina ripsinauha paikoilleen sormin tai ripsiaplikaattorin avulla. Paina sisä- ja ulkonurkat huolellisesti kiinni.

Mikäli ripsi ei kiinnity kunnolla, liima ei ole hapettunut tarpeeksi tai sitä on liian vähän. Poista ripsi ja aloita alusta. Ripsiliima kuivuu noin muutaman minuutin kuluessa. Suositeltavaa on meikata aina ensin ja kiinnittää ripset vasta viimeisenä.

Poista ripsinauhat vetämällä ulkonurkasta sisänurkkaa päin, nypi liimat pois nauhasta ja laita ripset takaisin rasiaan, niin voit käyttää niitä uudelleenkin.

 

Lisätietoja oikean ripsimallin valitsemiseksi:
250 Pidempi ja paksumpi malli, lyhyempi nauha. Pitenee ulkonurkkaa kohti. 
251 Hieman lyhyempi ja ohuempi, todella pitkällä nauhalla. Tasamittainen malli.

Mitat & ominaisuudet
VaroituksetKäytä vain ohjeen mukaan. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.
Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2024