ARDELL Variety Pack

Alkaen 19,90 €
Varastossa
SKU
60165-60166

ARDELLin Variety Pack -monipakkauksilla saat helposti vaihtelevuutta irtoripsien käyttöön! Yhdessä pakkauksessa on neljä eri ripsimallia. Erikseen ostettuna yhden ripsiparin hinta on 5,90 €.

Variety Pack -pakkauksia on saatavilla kahta eri mallia: Glamour ja Natural 

Alla olevasta lisätietoja-kentästä löydät ohjeet ripsien kiinnittämiseen. Setit eivät sisällä ripsiliimaa, joten muista tilata se erikseen!

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Kiinnitysohjeet:
Irrota ripsi paketista ja taivuttele käsissäsi "lenkille", jotta se mukautuu silmään vielä paremmin. Ripsissä on niin sanottu "harjoittelutarra", jonka avulla voit treenata ripsien laittoa ennen varsinaista liimaamista. Ripsi tulee kiinnittää aivan omien ripsien tyveen, lähes omiin ripsiin kiinni. Kun toiminto sujuu kiitettävästi, levitä liimaviiva irtoripseen. Odota 30-40 sekuntia, jotta liima hapettuu! Paina nyt ripsi paikoilleen ripsiaplikaattorin avulla. Paina varsinkin sisä- ja ulkonurkat huolellisesti kiinni.

Mikäli ripsi "liukuu" tai "hörhöttää", olet joko odottanut liian vähän aikaa tai ripsessä on liian vähän liimaa. Poista ripsi ja aloita alusta. Kun ripsi on paikoillaan, älä välitä, jos jossain pilkottaa valkoisia liimapisaroita, liiman kuivuminen läpinäkyväksi kestää noin parikymmentä minuuttia.

Ripsien kiinnitys kannattaa tehdä ihan viimeiseksi, eli meikkaa kasvot ensin ja kiinnitä ripset vasta sen jälkeen. 

Poista ripset vetämällä ulkonurkasta sisänurkkaan päin, nypi liimat pois ja laita takaisin rasiaan, niin voit käyttää niitä uudelleenkin.

Mitat & ominaisuudet
Varoitukset

Käytä vain ohjeen mukaan. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020