Grimas-irtoripset 2

Alkaen 6,80 €
Varastossa
SKU
185-150/164

Grimasin uskomattoman upeita fantasia-aiheisia, höyhenkoristeisia ja sulkairtoripsiä. Näillä ripsillä saat taatusti huomiota! Ripset sopivat moneen, esimerkiksi erilaisille fantasiahahmoille.

Alla olevasta lisätietoja -kentästä löydät ohjeet ripsien kiinnitykseen.

Tekoripset eivät sisällä ripsiliimaa, joka tilattava erikseen.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta (esim. mallista), kysy neuvoa myyjiltämme.

  Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

 • Tuotetta on saatavilla
 • Tuote on vähissä
 • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Kiinnitysohjeet:
Ripsien kiinnitys ei ole vaikeaa, mutta vaatii hieman harjoittelua. Aloita raivaamalla ympärillesi riittävästi tilaa ja asettele peili pöydälle tai seinälle niin, että näkyvyys on hyvä.

Irrota ripsi paketista ja taivuttele käsissäsi "lenkille", niin mukautuu silmään vielä paremmin. Ripsissä on nk. "harjoittelutarra", jonka avulla voit nyt harjoitella ripsenlaittoa paikalleen. Ripsi tulee kiinnittää aivan omien ripsien tyveen, voisi melkein sanoa, että omiin ripsiin kiinni. Kun toiminto sujuu kiitettävästi, levitä liimaviiva irtoripseen. Odota 30-40 sekuntia, jotta liima hapettuu!! Paina nyt ripsi paikoilleen, esim. pensselin varren avulla. Paina varsinkin sisä- ja ulkonurkat huolellisesti kiinni.

Mikäli ripsi "liukuu" tai "hörhöttää", olet joko odottanut liian vähän aikaa tai ripsessä on liian vähän liimaa. Poista ripsi ja aloita alusta. Kun ripsi on paikoillaan, älä välitä, jos jossain pilkottaa valkoisia liimapisaroita, liiman kuivuminen läpinäkyväksi kestää noin parikymmentä minuuttia.

Nyrkkisääntö: ensin kaikki meikit, viimeiseksi ripset.

Poista ripset vetämällä ulkonurkasta sisänurkkaan päin, nypi liimat pois ja laita takaisin rasiaan, niin voit käyttää niitä uudelleenkin.

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
 1. ARDELL Runway -irtoripset aidoista hiuksista
  ARDELL Runway -irtoripset
  Alkaen 5,90 €
 2. Grimas-irtoripsiä
  Grimas-irtoripset 3
  Alkaen 8,35 €
 3. Grimas-irtoripset
  Grimas-irtoripset 4
  Alkaen 18,45 €
© Punanaamio 2020