UV Acrylic Contact Ball

Alkaen 15,90 €
Varastossa
SKU
CON-014-CON-031/P

Todella upeat UV-akryylipallot, jotka on tarkoitettu kontaktijonglööraukseen. Kaikki pallot loistavat UV-valossa hohtavan sinisenä, joten niiden kanssa jonglööraamisesta saa todella näyttävän näköistä! Muuten pallot ovat kirkkaan värisiä, kuten muutkin akryylipallot, mutta auringonvaloa vasten katsottuna huomaat niiden hivenen vivahtavan violettia väriä.

Palloa on viidessä eri koossa: 65 mm, 75 mm, 85 mm, 100 mm ja 120 mm. Alla tarkemmat selvitykset eri käyttötarkoituksista, jotta voit valita sinulle sopivimman pallon. :) Kaikki pallot ovat 100 % akryyliä.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

65-millinen UV-akryylipallo on ihanteellinen pinoamisiin ja pyramideihin. Pallon pienempi koko tekee yhdellä pallolla temppuilemisen hieman haastavammaksi, mutta silmänkääntötemput onnistuvat sillä mainiosti. Sopii todella hyvin monella pallolla temppuiluun, sillä kokonsa puolesta näitä mahtuu käteen enemmän.
75-millinen on UV-akryylipalloista myyvin, eikä syystä! Pallo sopii hyvin sekä yhden, että monen pallon kontaktijonglööraukseen. Sopii kokonsa puolesta hyvin aloittelijalle!
85-millinen UV-akryylipallo sopii painonsa ja kokonsa vuoksi isompaan käteen. Pallo näyttää myös visuaalisesti hienommalta,  sillä kokonsa ansiosta sillä saa aikaan todellä näyttäviä temppuja.
100-millinen UV-akryylipallo sopii hyvin esimerkiksi pään päällä tasapainotteluun. Joidenkin yksittäisten liikkeiden tekeminen pienen harjoittelun jälkeen on isommalla pallolla helpompaa ja visuaalisesti näyttävämpää.
120-millinen on jo jättikokoinen UV-akryylipallo! Tämä UV-akryylipallo on pään päällä tasapainotteluun ehdoton valinta!

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020