Grimas Valmis kalju

24,90 €
Varastossa
SKU
150GR

Grimas valmiskalju on kertakäyttöinen, läpinäkyvä, elastinen ja muovinen kalju, jota voidaan käyttää elokuvissa, TV:ssä ja teatterissa. Valmiskaljua on saatavana yhtä kokoa. 

Muista tilata myös erikseen iholiima kaljun kiinnitykseen!

Alla olevasta lisätietoja-kentästä löydät ohjeet kaljun käyttöön.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta (esim. väristä), kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Keskusvarasto
  • Tampere
  • Helsinki
  • Turku
  • Vantaa

Käyttö 
Ensmmäiseksi puhdista maalattava iho rasvasta ja epäpuhtauksista kasvovedellä. Pyyhi sitten kuivaksi kasvopaperilla. Laita kaljun sisään kädet löyhässä nyrkissä, venytä kaljua hieman jotta voit tarkistaa sen. Seiso kohteen takana ja pyydä häntä asettamaan sormenpäät vasten otsaa niin että kalju osuu sormiin kun asetat sitä paikalleen edestä-taakse liikkeellä. Varmista että kaljun keskikohta tulee keskelle otsaa ja että kaljun reuna menee tarpeeksi pitkälle yli hiusrajan jotta se saadaan liimattua. Asettele valmiskalju niin että se on sileä ja tiukka, ja että se peittää hiukset kunnolla eikä ole rypyssä.
Liimauksen ensimmäinen vaihe 
Taita etureuna taakse ja levitä iholiima suunilleen 2 cm:n hiusrajan alapuolelle. Jotta lopputulos on luonnollinen, seuraa hiusrajan reunaa. Vedä liimaa aina ohimoille saakka. Käännä kaljun reuna takaisin otsalle ja painele kevyesti. Käännä reuna takaisin ylös.Anna liiman kuivua noin 15 sekuntia ja käännä reuna takaisin otsalle: aseta kalju tiukasti paikalleen välttäen ryppyjä.
Korva-aukkojen teko 
Merkitse korvan paikka. Kun olet saanut reunat valmiiksi asetonilla, poista välittömästi kynällä tehty luonnos. Bald Cap tulee kiristää tiukalle ennen kuin se leikataan muotoonsa. Jotta Bald Cap ei repeäisi jännitteestä ja leikkaamisesta, käytä asetonia ja polta reikä Bald Capin kohtaan, jota vastaan aiot leikata. 
Jatka seuraavasti: Pingoita kalju tiukaksi vetämällä sitä alaspäin.Kastele pumpulipuikko asetonissa (ei liian märäksi) ja sulata pieni reikä kaljuun tarkalleen oikeaan kohtaan: 2 mm korvalehden yläreunasta, korkeudelle jossa korva kiinnittyy päähän. Vinkki: Mikäli tarpeen, voit sulattaa reikiä pitkin linjaa helpottaaksesi leikkaamista. Leikkaa sitten varovasti alareunasta ylös reikään. Tee sitten toinen puoli. Poista leikattu osa kaljua korvien päältä. Leikkaa Bald Cap oikean muotoiseksi samalla tavalla pulisonkien viereltä ja varmista että tila riittää sen kiinnittämiseen. Voit myöhemminkin tehdä reunaan muutoksia asetonilla.
Liimauksen toinen vaihe 
Pyydä mallia istumaan ryhdikkäästi. Nyt levität liimaa noin 2 cm pulisonkien alapuolelle. Tämän liima-alueen tulee koskettaa aiemmin liimattua otsan liima-aluetta. Näiden väliin ei saa jäädä aukkoa. Toimi samalla periaatteella: taita ylös, levitä liimaa, taita takaisin paikalleen, paina kevyesti ja taita takaisin ylös. Anna liiman kuivua noin 15 sekuntia ja kiinnitä uudelleen pitkin pulisonkia. Nyt siirry pään takaosaan. Ollaksesi varma ettei kalju repeä, sulata asetonilla reikä kohtaan josta aloitat leikkaamisen. Nosta valmiskalju ylös. Levitä liima niin että se on noin 2 cm:n päässä niskan hiusrajasta jatkuen aina puolitiehen korvien taakse. Pingota Bald Cap valmiskaljua yli niskan etuviistoon (sivut eteenpäin). Tämä varmistaa siistin istuvuuden ja juuri sopivan kireyden. Käännä kalju taas irti, anna kuivua 15 sekuntia ja taita sitten vielä viimeisen kerran kalju paikalleen.
Reunojen viimeistely 
Vinkki: viimeistele reunat asetoniin kastetulla pumpulipuikolla. Tähän tarvitset 15-20 pumpulipuikkoa, sillä asetoni liuottaa muovia. Älä kastele jo käytettyä pumpulipuikkoa asetoniin. Ota asetoniin kasteltu pumpulipuikko ja tee pieni reikä otsalle, keskelle liimattua reunaa. Leikkaa ylös reikään. Tästä reiästä aloitat kaljun reunan ohentamisen asetonilla, näin reuna saadaan huomaamattomaksi. Toimi seuraavasti: hankaa asetoniin kostutetun vanupuikon kärjellä vaakasuoraan useita kertoja keskeltä liimattua reunaa ja sulata se sitten alaspäin pystysuoralla liikkeellä. Vinkki: tee pieni alue kerrallaan, ja pysyttele keskellä liimattua aluetta jotta voit seurata liimatun alueen reunan muotoa. Tee pieni reikä keskelle liiman reunaa myös kaljun takaosaan; leikkaa pystyviilto siihen ja tee samalla tavalla siirtyen takaosasta kohti korvaa.
Voit värjätä Valmis kaljun meikkivoiteella taputtelevin liikkein. Työskentele keskeltä kaljua ulospäin kohti reunoja. Sulauta kasvojen make-upiin mikäli tarpeen. Viimeistele pohja kiinnittämällä ja poistamalla kiilto irtopuuterilla.

Poisto 
Irroita liimareuna liimanpoistoaineeseen kastetulla pumpulipuikolla. Poista liima ja meikin jäänteet Mastix Remowerilla. Hiero iholle Grimas Multiremoveria tai Cleansing Cremea ja poista se kasvopyyhkeellä. Viimeistele puhdistus vielä kasvovedellä Grimas Cleansing Lotion.

Liittyvät tuotteet
© Punanaamio 2024