ARDELL Magnetic Lash -magneettiripset

Alkaen 14,90 €
Varastossa
SKU
67950-67954

ARDELLin upeat Magnetic Lash -magneettiripset kiinnittyvät täysin ilman ripsiliimaa tai muita kiinnitysaineita! Jokaisessa pakkauksessa on kaksi ripsiparia, jotka kiinnitetään omien yläripsien päälle ja alle. Magneetit kiinnittyvät toisiinsa pitäen ripset paikallaan. 

Ripsinauhoissa on 3-4 magneettia, jotka on kiinnitettyinä ripsinauhojen alapuolelle; Accent-malleissa 3 magneettia ja kokopitkissä ripsinauhoissa 4 magneettia. Accent-malleilla luot volyymia silmien ulkonurkkiin ja kokopitkillä nauhoilla korostat koko katsettasi. Suosittelemme levittämään ripsivärin ennen ripsien kiinnitystä, niin ne pysyvät tukevammin paikallaan. Ripset ovat myös uudelleenkäytettävät. Kokopitkissä ripsinauhoissa tulee mukana myös ripsiaplikaattori!

Magnetic Lash -ripset on valmistettu oikeasta hiuksesta ja ne ovat uskomattoman luonnolliset sekä helppokäyttöiset. Loistavat myös liima-allergikoille!

Lisätietoja-laatikosta löydät vinkkejä magneettiripsien käyttöön. Sivun alalaidasta löydät videon josta näet oikean kiinnitystekniikan.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Vinkkejä magneettiripsien käyttöön
1. Älä taivuta omia ripsiäsi ennen magneettiripsien laittoa
2. Levitä kerros ripsiväriä omiin ripsiisi ennen irtoripsien kiinnittämistä luodaksesi "pohjan" päällimmäisen irtoripsen kiinnittämiseen
3. Leikkaa pitkä ripsinauha keskeltä kahtia helpottaaksesi irtoripsien kiinnittämistä

Mitat & ominaisuudet
Varoitukset

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käytä vain ohjeen mukaan. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä samoja ripsiä muiden kanssa. Käytä kerrallaan vain yhtä paria magneettiripsiä silmissä. Tarvittaessa tarkista lääkäriltäsi tuotteen sopivuus/turvallinen käyttö, jos sinulla on jokin silmäsairaus. 

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020