Grimas Pearl Eyeshadow - Helmiäisluomivärit

Alkaen 8,20 €
Varastossa
SKU
033GR

Grimas helmiäisluomiväri/poskipuna on hohtava puristeväri, jota voi käyttää luomivärinä, rajauksissa tai poskipunana. Soveltuu myös huulille tuomaan hohdetta. Luomiväriä voi käyttää märkänä tai kuivana. 

Yhden napin määrä: 2,5 grammaa.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta (esim. väristä), kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttö
Eyeshadow/Rougella on enemmän käyttömahdollisuuksia kuin pelkästään luomivärinä tai poskipunana. Eyeshadow/Rougella voi tehdä myös täydellisen eyeliner-rajauksen yhdessä Grimas Cleansing Lotionin kanssa. Pearl Eyeshadowta voidaan levittää huulipunan päälle antamaan kiiltoa ja kiinnittämään huulipuna.

Eyeshadow/Rouge ja Pearl Eyeshadow ovat erittäin intensiivisiä värejä. Värejä voidaan tarvittaessa vaalentaa vaaleammalla Eyeshadow/Rouge -sävyllä tai pienellä määrällä Grimas Fixing Powderia tai Transparent Powderia.

Ota tarvittavaa Eyeshadow/Rouge -väriä siveltimeen tai applikaattoriin.Levitä luomiväriä kämmenselkään ja työskentele siitä saadaksesi sopivan määrän väriä.

Poisto 
Poista Eyeshadow/Rouge ja Pearl Eyeshadow Grimas Cleansing Milkillä tai Make-up Removerilla. 
Viimeistele puhdistus vielä kasvovedellä Grimas Cleansing Lotion.

Mitat & ominaisuudet
Ainesosat

Talc, Magnesium carbonate, Magnesium stearate, Sodium cetearyl sulfate, Octyldodecanol, Phenoxyethanol, Methylparaben [CI 77891]

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020