Acrylic Contact Ball

Alkaen 17,90 €
Varastossa
SKU
CON-005-CON-012

Todella hienot ja kirkkaat akryylipallot, jotka on tarkoitettu kontaktijonglööraukseen.

Vaihtoehtoina seitsemän eri kokoa: 65 mm, 70 mm, 75 mm, 80 mm, 85 mm, 100 mm ja 120 mm. Alla tarkemmat selvitykset eri käyttötarkoituksista, joista voit valita sinulle sopivimman :) Kaikki pallot ovat 100 % akryyliä.

HUOM! Akryylipallon rakenteen vuoksi se päästää auringonvalon läpi ja voi näin ollen aiheuttaa tulipalovaaran. Pidä siis pallot aina pussissa, kaapissa tai muuten peitettynä, kun et käytä niitä.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

65-millinen akryylipallo on ihanteellinen pinoamisiin ja pyramideihin. Pallon pienempi koko tekee yhdellä pallolla temppuilemisen hieman haastavammaksi, mutta silmänkääntötemput onnistuvat sillä vallan mainiosti. Sopivat todella hyvin monella pallolla temppuiluun, sillä näitä mahtuu kokonsa puolesta käteen enemmän.
70-millinen akryylipallo soveltuu kokonsa puolesta hyvin monella pallolla temppuiluun. Tämä koko vaatii yleensä toisen pallon seurakseen, sillä se on melko pieni vain yhdellä pallolla temppuiluun.
75-millinen on akryylipalloista myyvin, eikä syystä! Pallo sopii hyvin sekä yhden, että monen pallon kontaktijonglööraukseen. Sopii kokonsa puolesta hyvin myös aloittelijalle!
80-millinen akryylipallo on hyvä valinta yhdellä pallolla temppuiluun. Useammalla tämän kokoisella pallolla temppuilu on jo hieman haastavampaa.
85-millinen akryylipallo sopii painonsa ja kokonsa vuoksi isompaan käteen. Pallo näyttää myös visuaalisesti hienommalta, sillä kokonsa ansiosta sillä saa aikaiseksi todella upeita temppuja.
100-millinen kontaktipallo sopii hyvin esimerkiksi pään päällä tasapainotteluun. Yksittäisten liikkeiden tekeminen pienen harjoittelun jälkeen on isommalla pallolla myös helpompaa ja visuaalisesti hienompaa.
120-millinen on jo jättikokoinen akryylipallo! Tämä akryylipallo on pään päällä tasapainotteluun ehdoton valinta!

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020