Vinkkejä pääsiäiseen

Pääsiäisenä noidat lentelevät luudillaan, puput loikkivat ja tiput tepastelevat ympäriinsä. Pääsiäislomaa ja luonnon heräämistä kevääseen voi juhlia vaikkapa pukujuhlilla.

Pääsiäisen päävärit ovat rairuohon vihreä ja tipun keltainen. Myös lila ja musta sopivat kontrastiksi.

Asut, asusteet ja rekvisiitat

Noidat kuuluvat itseoikeutetusti pääsiäiseen. Meiltä löytyy asuja niin isoille kuin pienemmillekin noidille. Tsekkaa myös laaja noitahattuvalikoimamme ja lasten noitahatut sekä viitat. Maskeeraustuotteissamme on noidille monenlaisia kasvovärejä, neniä, syyliä jne., joilla saa aikaan uskottavan noitanaaman. Asulisukkeista löytyy noidalle patoja ja söpöjä käsilaukkuja (joihin voi kerätä karkkia) sekä lentovälineeksi luutakin. Ja tietenkin koristeeksi hiuksiin ja vaatteisiin sekä noitapadan keitoksiin monenmoisia noidalle tuikitarpeellisia ja rakkaita ötököitä, hämiksiä, torakoita, sammakoita, hiiriä, rottia ja käärmeitä. Jos pojille ei löydy sopivaa noita-asua, niin he voivat mainiosti pukeutua merirosvoiksi tai satuhahmoiksi, kuten Robin Hoodiksi, Tarzaniksi, Peter Paniksi tai ritariksi.

Myös puput, tiput ja kanat pyrähtelevät iloisesti rairuohon seassa. Katso aikuisten eläinaiheiset asut sekä lasten ja vauvojen asut.

Koska pääsiäinen on portti kevääseen, myös muut eläin- ja satuhahmot voivat seikkailla pääsiäismunien joukossa: Punahilkka, Tuhkimo, Helinä-keiju, haltiat, ampiaiset, perhoset ja muut siivekkäät. Näitä asuja löytyy niin aikuisten kuin lasten osastoista. Katso myös siivet ja setit.

Tsekkaa myös hauskat Noita Noora -kattaustarvikkeet (lautaset, mukit ja lautasliinat), joilta voivat nauttia pääsiäisen herkkuja niin pienemmät kuin isommatkin vieraat.

Pääsiäiseen liittyviä tuotteita löydät myös Pääsiäinen-kategoriasta.

Pääsiäisaiheisen mainosvideomme voit katsoa YouTubesta (avautuu eri ikkunaan/välilehteen).

Pääsiäisen aikuisten asuja

 

 

© Punanaamio 2024