Steampunk-minisilinteri

7,90 €
Varastossa
SKU
09645/6

Tyylikäs musta minisilinteri Steampunk-henkisillä koristeilla (metalliketju, pienet ratakset, sulkaa ja tylliä). Steampunk-minisilinteri sopii leideille, jotka ratsastavat ylväillä hevosillaan läpi viktoriaanisen 1800-luvun, tai naisille jotka haluavat elää Steampunkin jännittävässä, ihmeellisiä härveleitä tulvivassa vaihtoehtoisessa todellisuudessa. Hattu sopii toki myös miehille. ;-)

Silinterissä on kiinni muovipanta, joka on helppo ottaa siitä tarvittaessa irti.

Silinterin korkeus on noin 7 cm.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Keskusvarasto
  • Tampere
  • Helsinki
  • Turku

Tiesitkö, että…
Steampunk on yksi tieteiskirjallisuuden ja scifin suuntauksista. Sen tapahtumaympäristö sijoittuu 1800-luvulle ja yleensä viktoriaanista Britanniaa muistuttavaan maailmaan, vaihtoehtoiseen todellisuuteen. Steampunkin esivanhempina voidaan pitää Mary Shelleyn Frankensteinia, Jules Vernen, H. G. Wellsin ja Mark Twainin kirjoja. Steampunkissa sähkövempaimet on korvattu höyrylaitteilla, joiden luomisessa ei mielikuvitusta ole säästelty! Steampunkiin kuuluvat siis olennaisena osana erilaiset metalliset ratakset, ketjut, kellot, nippelit ja nappelit, joilla oudot laitteet saadaan toimimaan ja tekemään ihmeellisiä asioita. Näillä pikkuosasilla voi myös koristella omaa steampunk-asuaan.

Koska steampunk sijoittuu 1800-luvulle, asutkin ovat sen mukaisia: naisilla pitkät kauniit leningit, miehillä tyyliin sopiva puku, usein myös liivi, jonka pikkutaskun kätköissä on taskukello, kompassi tai muu pikkuhärveli ketjuineen. Silinterihattu on ehdoton asuste, samoin kävelykeppi ja kaikki jännittävät asulisukkeet hienoine yksityiskohtineen kuuluvat steampunk-henkeen.

Tällä hetkellä steampunk elää Suomessa renesanssia, kiitos suomalaisten tieteiskirjailijoiden, jotka eivät ainoastaan kirjoita steampunk-henkisiä tarinoita ja kirjoja, vaan usein myös esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa steampunk-asuihin pukeutuneina.

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020