Grimas Soopelinjouhisiveltimet, MS-sarja

Alkaen 4,60 €
Varastossa
SKU
191-MS

Grimas Red Sable-hair Brushes -siveltimet soveltuvat kaikenlaisen meikin ja puuterin levittämiseen. Korkealaatuiset soopelinjouhisiveltimet ovat joustavia ja säilyttävät joustavuutensa.

MS-sarjan siveltimissä on litteä, viisto kärki. Siveltimissä on musta varsi ja numero merkitsee leveyttä millimetreissä.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttö ja siveltimen valinta
Pyöreitä siveltimiä voidaan käyttää pyöreiden muotojen (esim. koristeelliset kiharat) tekemiseen. M2 on peruspyöreän lisäksi ehdoton rajaussuti ja M4 hyvä kulmiin! L4-sivellintä taas voidaan käyttää huulipunasiveltimenä.

Litteitä, neliö-kärkisiä siveltimiä voidaan käyttää myös esim. Grimas Water Make-upin (Pure) levittämiseen. Korkealaatuiset soopelinjouhet sopivat hyvin myös puuterin (esim. Eyeshadow/Rouge) levittämiseen.

Puhdistus
Soopelinjouhisiveltimet voidaan puhdistaa shampoolla tai saippualla ja vedellä. Jälkihoitona tippa hiusbalsamia viimeiseen huuhteluveteen on hyvä vippaskonsti. Muotoile märät jouhet pesun jälkeen käsin ja jätä sivellin kuivumaan keittiöpyyhkeelle.

Älä jätä sivellintä kuivumaan pystysuorassa, koska silloin vesi imeytyy varteen. Älä jätä siveltimiä pitkäksi aikaa veteen; tämä on pahasta jouhille.

Vaikeat jäämät, esim. huulipuna- ym. cremet saat ensipuhdistettua helposti Mastix Removerilla.

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020