Grimas Soopelinjouhisiveltimet, MR-sarja

Alkaen 3,15 €
Varastossa
SKU
195-MR

Mustavartiset soopelinjouhisiveltimet, joissa pyöreä kärki. Joustava, säilyttää taipuisuutensa. Loistavat rajausten tekoon ja pikkutarkkoihin pistetöihin.

Grimas Red Sable-hair Brushes -siveltimet soveltuvat kaikenlaisen meikin ja puuterin levittämiseen. Korkealaatuiset punaiset soopelinjouhisiveltimet ovat joustavia ja säilyttävät joustavuutensa.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttö
Pyöreitä siveltimiä voidaan käyttää pyöreiden muotojen (esim. koristeelliset kiharat) tekemiseen. Erinomaisia rajaukseen. Korkealaatuiset soopelinjouhet sopivat hyvin myös puuterin (esim. Eyeshadow/Rouge) levittämiseen.

Puhdistus
Soopelinjouhisiveltimet voidaan puhdistaa shampoolla tai saippualla ja vedellä. Jälkihoitona tippa hiusbalsamia viimeiseen huuhteluveteen on hyvä vippaskonsti. Muotoile märät jouhet pesun jälkeen käsin ja jätä sivellin kuivumaan keittiöpyyhkeelle. Älä jätä sivellintä kuivumaan pystysuorassa, koska silloin vesi imeytyy varteen. Älä jätä siveltimiä pitkäksi aikaa veteen; tämä on pahasta jouhille.

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020