Maka Launa Kukkalei ja Leisetti

Alkaen 2,50 €
Varastossa
SKU
9135R-9136W

Kesäisen värikkäät kukkaleit ja leisetit vievät sinut Havaijin auringon paisteeseen! Voit melkein tuntea meren raikkaan tuulahduksen ja tuoreiden kukkien tuoksun. Kukkaleillä voi koristella myös kesäisen juhlapöydän, vaikka hääjuhlissa tai syntymäpäivillä! Kukkaleit sopivat siis mitä mainioimmin paitsi kaulaan ja kutreille myös esimerkiksi kesäpöytien koristeluun!

Malli-alasvetovalikosta voit valita joko yhden ison kukkalein tai koko leisetin, joka sisältää kolme erikokoista leitä.

Iso kukkalei on ympärysmitaltaan noin 100 cm, pääseppeleessä on venyvä kuminauha, joten se sopii päähän kuin päähän. Setin mukana tulee myös ranne-/nilkkalei, jossa on myös kuminauha.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden
Kukkalein voi antaa toiselle ihmiselle, kun haluaa osoittaa ystävyyttä tai rakkautta sekä toivottaa vieraat tervetulleeksi juhlaan. Kukkalein voi pujottaa syntymäpäiväsankarin, tuoreen ylioppilaan tai vastavalmistuneen kaulaan ja vaikkapa koristella sillä juhlapöytä. Myös morsiammen ja sulhasen voi "koristella" kukkaleillä, samoin kaikki häävieraat. Polttariporukan sankarin voi koristella kukkaleisetillä: kaulaan, päähän ja ranteeseen tai nilkkaan värikäs kukkakranssi. :-)
Mitat & ominaisuudet
MitatIson kukkalein pituus/ympärysmitta: noin 100 cm.
Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2024