Grimas-ripsitupsut

Alkaen 5,10 €
Varastossa
SKU
185-239/516

Grimasin irtoripsitupsuilla saa omat ripset näyttämään tuuheammilta ja pitemmiltä. Ripsitupsuja voi käyttää myös, jos omat ripset puuttuvat lähes kokonaan tai kokonaan esimerkiksi sairauden takia.

Värikkäät ripsitupsut sopivat vaikkapa fantasia- ja scifihahmoille, ja niillä voi leikitellä omien mielialojen ja vaatteiden värien mukaan.

Liima ei sisälly hintaan, joten muista tilata se erikseen!

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta (esim. mallista), kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Ripsitupsujen kiinnitysohjeet:
Aseta tippa liimaa esim. foliolle. Anna hapettua liiman ohjeiden mukaan. Dippaa ripsitupsun nuppipää liimaan ja aseta se omien ripsien joukkoon, niiden juureen. Odota hetki, että ripsi tarttuu kiinni omiin ripsiisi. Voit tässä kohtaa ennen kiinnittymistä vielä sormenpäällä kevyesti muuttaa niiden suuntaa. Anna kuivua liiman ohjeiden mukaisesti.

Ripsiliimojen ero:
Tavallinen ripsiliima (maitoliima) poistuu meikinpoistoaineilla. Kestoliima poistetaan vauvaöljyllä tai poistoaineella. Maitoliimalla kiinnittäessä ripset kiinnitetään viimeiseksi, meikin päälle. Kestoliimalla kiinnittäessä puhtaaseen silmään käyttöohjeiden mukaan.

Ripsien poisto:
Maitoliimalla kiinnitetyt voit nyppiä kevyesti irti. Kestoliimalla kiinnitettyjä ei saa vetää pois, vaan ne tulee poistaa asianmukaisia poisto-ohjeita noudattaen.
Poista liima iholta meikinpoistoaineen avulla ja ripsinauhasta nyppimällä. 

Älä koskaan hankaa silmiä irtoripsien ollessa paikoillaan. Kuten tavalliset ripset, ripsitupsut myöskin kärähtävät. Vältä avoliekkiä tai suoraa kuumuutta.

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020