Scarecrow-vampyyrinhampaat

Alkaen 19,90 €
Varastossa
SKU
206150-206151

Todella helppokäyttöiset Scarecrow-vampyyrin kulmahampaat, joita voit käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Aidonnnäköiset, tukevat vampyyrinhampaat muotoillaan aina käyttäjän hampaisiin sopiviksi, joten ne sopivat loistavasti jokaiselle. Hampaiden kiinnitys vaatii hieman aikaa ja vaivaa, mutta lopputulos on sitäkin hienompi! Kun hampaiden kiinnitysmuotin on kerran tehnyt, voi ne jatkossa helposti vain asettaa paikoilleen ilman erillistä kiinnitysainetta. 

Scarecrow-hampaita on saatavilla kahta eri kokoa, jotka molemmat sopivat käytettäväksi etu-, kulma- ja alahampaisiin. Classic-hampaiden pituus on noin 19 mm ja Small Sexy -hampaiden 14 mm.

Tarkat englanninkieliset kiinnitysohjeet hampaille löydät tuotepaketista. Sivun alalaidasta löydät suomenkieliset kiinnitysohjeet sekä myös ohjevideon hampaiden käyttöön. 

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

KIINNITYSOHJEET
1. Sovita kulmahampaita ensin omiin hampaisiisi ennen kiinnitysaineet sekoittamista.
2. Tyhjennä yksi jauhekapseli paketin mukana tulevaan mustaan muovipurkkiin. Avaa nesteputkilo taittamalla kärki irti. Purista neljä tippaa nestettä jauheen sekaan. Sekoita neste ja jauhe tasaiseksi tahnaksi puutikun avulla noin 30-60 sekuntia.
3. Levitä koko sekoitettu kiinnitystahna yhden tekohampaan seinämiin/”juureen”, ei hampaan syvään koloon. Kiinnitä kulmahammas yhdellä painalluksella omaan hampaaseesi (älä liikuta hammasta painettuasi sen kertaalleen hampaaseesi kiinni). Kiinnitysainetta saattaa hieman pursuta tekohampaan alta muodostaen ns. ”sillan” kulmahampaan ja oman hampaasi väliin pitäen tekohampaan paremmin paikoillaan.
4. Anna hampaan kuivua paikoillaan noin 5 minuutin ajan pitäen päätä kallellaan taaksepäin. Älä aloita toisen hampaan kiinnitystä ennen kuin aika on kulunut umpeen! Jätä hammas paikoilleen, kun kiinnität toista kulmahammasta.
5. Kiinnitä nyt toinen kulmahammas paikoilleen edellisen tavoin. Hampaan kiinnitettyäsi anna molempien hampaiden kuivua paikoillaan vielä 10-15 minuuttia ennen niiden irrotusta.
6. Irrota kulmahampaat työntämällä niitä alahampaillasi kulmahampaan takaa. Kun kiinnitysmuotti on kertaalleen tehty, voit kiinnittää hampaat paikoilleen uudelleen ja uudelleen vuosien ajan ilman erillistä kiinnitysainetta.

Mitat & ominaisuudet
Varoitukset

Vain väliaikaiseen käyttöön. Älä käytä hammasrautojen, -sillan, -kruunun tai tekohampaiden kanssa, tai jos sinulle on juuri tehty jokin hammastoimenpide. Älä syö, juo tai nuku kulmahampaiden kanssa tukehtumisvaaran vuoksi. Vain aikuisten käyttöön! Älä säilytä tuotepakettia auringonvalossa. Jotkin tekoveret, ruoat ja juomat saattavat värjätä kulmahampaita. Tulenarkaa! 

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020