Partakreppi 10 cm

Alkaen 1,00 €
Varastossa
SKU
PK1ST

Partakreppi on mainio tuote, kun halutaan luoda persoonallista ihokarvoitusta, kuten parta, viikset, rintakarvat tai karvoitusta käsivarsiin, sääriin, kaljuun... ;-) Partakrepistä voi muokata hahmon tyyliinsopivat karvat - paksut tai ohuet - juuri sellaiset kuin haluat. Vaikkapa ihmissudelle tai auringon ja meriveden parkitsemalle merikarhulle.

Partakreppiä on saatavana useaa väriä.

HUOM! Muista tilata myös kiinnitysaine. Partakreppi liimataan ihoon iholiimalla.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Ohjeet partakrepin käyttöön
Pura letti auki ja poista tukilangat. Levitä kreppi avoimeksi vaakasuorassa mahdollisimman huolellisesti. Halutessasi suoraa karvaa (viikset, pulisongit, kulmakarvat), laita levitetty kreppi pyyhkeen väliin ja silitä silitysraudalla (villalämpö) kreppi suoraksi.

Ota kreppipalan molemmista päistä kiinni ja vedä käsilläsi ulospäin, niin kreppi erkanee keskeltä. Aseta palaset päällekkäin, ja toista operaatio. Jatka tätä, kunnes kädessäsi on iso "höhhömössö"-kasa. Ota haluamasi kokoinen pala kreppiä ja leikkaa toinen pää viistoon. Liimaa viisto pää iholle, niin että karvat kasvavat alaspäin normaaliin kasvusuuntaan. Muotoile haluamaasi muotoon leikkaamalla ja esim. hiuslakkaa apuna käyttäen.

Kun rakennat isoa partaa, muista liimata työsi kerroksittain, limittäin, alhaalta ylöspäin, siistin lopputuloksen saamiseksi.

Poista kreppi vetämällä, ja pese loput pois kuumalla vedellä, tai liimastasi riippuen poistoaineen avulla.

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2024