Naamarien käsittelyohjeet

Pari vinkkiä naamareista

Kuminaamareita on huomattavasti mukavampi käyttää, mikäli puuteroit kasvosi huolellisesti.
Myös naamarin nenään, jos mahdollista, kannattaa laittaa pieni pumpulitukko, joka kerää mahdollisen hien ja myös sallii nenän pysymisen muodossaan, mikäli joku puristaa nenästä :-)
Terävillä saksilla voit halutessasi suurentaa silmänaukkoja, nenänreikiä, suuaukkoa tai vastaavia, jolloin naamarin käyttö on miellyttävämpää.
Mikäli naamarisi on iso malli, on sitä mukavampi pitää, jos täytät sisustaa vaikkapa paperilla, jolloin se ei "hölsky".
Lasten käyttöön naamariin voi halutessaan kiinnittää vaikkapa kuminauhan tuplatueksi naamarin sisäpuolelle, esim. nitojalla.
Mikäli ompelet käsin mahdollisia sisäänottoja, muista käyttää ohutta neulaa, välttääksesi suuria repeytymiä. Jos taas esim. kaula-aukkoa täytyy suurentaa leikkaamalla siihen halkio, leikkaa aina myös halkion päähän pieni ympyrä, niin kumi ei pääse repeytymään halkion suuntaisesti, vaan jakaa venymän ympyrän alueelle.

BileVinkki asiakkaaltamme:
Naamaria käytettäessä nesteen nauttiminen on yleensä hieman hankalaa. Hae notkeaa elintarvikemuovista valmistettua letkua kaupasta, jonka toisen pään kiinnität naamarisi sisäpuolelle, kätket letkun vaatteiden alle ja kiinnität toisen pään käteesi, jolloin voit käyttää letkua pitkänä pillinä, ja siemaista omaa tai muiden juomaa muiden huomaamatta, poistamatta naamaria.

© Punanaamio 2024