Ohjeet myymälässä asiointiin

Myymälämme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Tarkemmat yhteystiedot löydät jokaisen myymälän omalta sivulta. Tähän sivulle olemme koonneet infoa myymälöidemme toiminnasta ja ohjeita asiointiin.

HUOM! Nämä ohjeet koskevat ainoastaan myymälöitä sekä myymälästä ostettuja tuotteita. Verkkokaupan ohjeet löydät klikkaamalla tästä.

TUOTTEEN VAIHTO MYYMÄLÄSSÄ

Myymälästä ostetuilla tuotteillamme on 7 vrk vaihto-oikeus kuittia vastaan. Palautusoikeutta tuotteilla ei ole, mutta tuotteen voi vaihtaa mihin tahansa muuhun tuotteeseen. Tuotteen tulee olla avaamaton ja käyttämätön sekä alkuperäispakkauksessaan. Myymälöistämme saat lisätietoa tarvittaessa vaihtoon liittyen. Mahdollisesti vialliset tuotteet käsittelemme erikseen, ota silloin yhteys myymälään josta tuotteen ostit.

 

OPISKELIJA-ALENNUS

Opiskelija-alennus on -10% kaikista tuotteista, ja sen myönnämme kuvallista, voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan. Alennus on henkilökohtainen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Verkkokauppatilauksiin on mahdollista valita toimitustavaksi "Nouto myymälästä". Huomoithan, että saat vielä noutoilmoituksen kun tilaus on varmasti noudettavissa, tarkkaile myös roskapostiasi! Verkkokaupan saatavuustiedot eivät ole täysin reaaliaikaiset, joten vaikka tuote näyttäisi olevan saatavilla voi tilanne muuttua nopeastikin. Jos sinulla on kiire, soita ennen tilauksen tekoa myymälään ja varmista tilanne, autamme mielellämme myös puhelimitse. Toimitusaika noutotilauksissa on 1-3 arkipäivää, ja valmista noutotilausta säilytämme 7 vrk, ja tarkistamme henkilöllisyyden tilausta noudettaessa. Jos et pääse itse noutamaan, ilmoita meille noutajan nimi tai anna hänelle mukaan tilausnumero niin nouto onnistuu. HUOM! Noutamattomista myymälätilauksista veloitamme käsittelykuluja 5 €.

 

TUOTTEET & TUOTEVALIKOIMA

Myymälöissämme on sama tuotevalikoima kuin verkkokaupassa, ja pääsääntöisesti kaikkia tuotteita löytyy suoraan hyllystä. Jokaisen tuotteen yhteydestä löydät suuntaa-antavan saatavuustiedon. Rajallisten varastotilojen vuoksi kannattaa suuremmat määrät aina varmistaa puhelimitse tai tekemällä tilaus nettikaupasta (toimitusaika 1-3 arkipäivää). Jos tuote on myymälästämme loppu mutta sitä löytyy keskusvarastoltamme, saamme sitä lisää hyllyyn yleensä parissa arkipäivässä. 

Naamiaisasuja on mahdollista sovittaa paikan päällä, kosmetiikasta löytyy testerit kassan takaa jne. Tuotteisiin pääsee siis tutustumaan tarkemmin ja myyjämme auttavat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa. Kaikki tuotteemme ovat myyntituotteita, vuokrauspalvelua meillä ei ole.

Kaikki verkkokauppamme lähetykset lähetetään keskusvarastoltamme, tuotteita emme lähetä suoraan myymälöistä.

 

ILMAPALLOJEN TÄYTTÖPALVELU

Täytämme myymälässämme ilmapalloja heliumilla. Voit tilata pallot täyttöineen suoraan verkkokaupastamme, tai ottaa yhteyttä myymälään jos tarvitset lisätietoja tai ohjeita. Täytämme ensisijaisesti ainoastaan meillä myynnissä olevia palloja, jos sinulla on omia palloja joita haluaisit täyttää kysy lisäohjeita lähimmästä myymälästäsi. Jos tilaat pallot suoraan verkkokaupastamme, luethan tuotteen yhteydestä tarkat ohjeet esimerkiksi siitä, kuinka kauan pallo pysyy ilmassa.

 

TERVETULOA OSTOKSILLE MYYMÄLÖIHIMME! ASIANTUNTEVA HENKILÖKUNTAMME AUTTAA MIELELLÄÄN KAIKISSA KYSYMYKSISSÄ!

© Punanaamio 2020