Infinity Blaze Yo-Yo

Alkaen 14,90 €
Varastossa
SKU
YOY-043

Erinomainen muovinen jojo vasta-alkajille tai hieman edistyneemmille harrastelijoille. Blaze-jojo palautuu tempuissa nopeasti ylös, mutta pysyy pyörimässä tarpeeksi kauan, joten haastavammatkin temput onnistuvat. Jojo palautuu automaattisesti käyttäjän käteen ja sopii siksi erinomaisesti myös aloittelijoille!

Paino: 100 g.
Halkaisija: n. 55 mm.
Leveys: n. 40 mm.

Jojon mukana tulee valkoinen, irrallinen naru, jonka pituus on n. 105 cm.

Jojoille löytyy meiltä myös englanninkielinen opetus-DVD, joka sisältää tietoa jojon huollosta, historiasta ja paljon ohjeita hauskojen jojotemppujen tekemiseen.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Jojon käyttöönotto:
Narun toinen pää on suora ja toisessa päässä on solmulla sidottu lenkki. 
1. Suora pää pujotetaan jojon akselin ympärille "raottamalla" narun säkeitä sen verran, että päähän muodostuu "rengas". Tämä rengas pujotetaan jojon "siiven" yli; sen jälkeen annetaan narusäikeiden kiertyä takaisin yhteen. 
2. Narun toisessa päässä olevan solmulenkin avulla tehdään sormea varten uusi lenkki vetämällä naru lenkin läpi. Jos tarvitset lyhyemmän narun, tee narun solmulenkkipäähän uusi lenkki alemmas, sopivalle korkeudelle.

Yleensä suositellaan ns. napapituutta: kun naru on kiinni jojossa, jojo seisoo maassa ja naru on suorana, niin sormi, jossa lenkki on kiinni, on tällöin navan korkeudella. Kannattaa kuitenkin testata, mikä on juuri itselle sopiva pituus, ja säätää narun pituutta sen mukaan.

Mitat & ominaisuudet
Paino100 g
Halkaisija55 mm
VaikeustasoAloittelija - keskitaso
Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020