Halloween – tapahtumat ja bileet

Halloween-tapahtumasivu 2020

 

HALLOWEEN-TAPAHTUMAT 2021

On jälleen aika käynnistää vuoden hurjin bilekausi! Halloweenia vietetään tänäkin vuonna lukuisissa paikoissa, ja tuttuun tapaan keräämme taas listaa erilaisista tapahtumista tälle sivulle. Tapahtumasta ilmoittaminen on täysin maksutonta, mutta kyseessä on siis oltava Halloween-tapahtuma joka on kaikille avoin (ikärajarajoitukset toki ok). Tapahtumatiedot voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen toimisto@punanaamio.fi Mukaan voi laittaa lyhyen esittelytekstin (mitä, missä ja milloin) ja pienen kuvan. Muutokset tapahtumatietoihin mahdollisia, joten tarkista aina ajantasaiset tiedot itse tapahtuman sivulta!

TAMPERE:

KARMIVA KARNEVAALI SÄRKÄNNIEMI, 14.-23.10.2021

Syksyn huvipuistattavin tapahtuma!

Karmiva karnevaali saapuu Särkänniemeen 14.- 23.10. tuomaan iloa, väriä ja jännitystä syyslomalle.
Neonväreissä loistavat huvilaitteet, Circus Hysterian karmivat pellet ja taiteilijat, karnevaalikulkue,
Zombie Zonen zombit ja monet muut huvitukset takaavat hurjan hauskan päivän Särkänniemessä!

Karmiva Karnevaali Särkänniemessä

SOL AFTER DARK HALLOWEEN TAMPERE 30.10.2021

Aurinko laskee Tampereella la 30.10.2021 klo 17.27. Tästä alkaa Sol After Dark Halloween. Halloween, jollaista Suomessa ei ole ennen nähty.
Sol After Dark Halloween on ravintolafestivaali, joka valtaa Tampereen keskustan virallisena Halloween-lauantaina 30.10.2021 heti auringon laskettua. Luvassa on koko illan kestävä showtime, jonka aikana juhlitaan Halloweenia kuin viimeistä yötä!
Mukana tapahtumassa ovat seuraavat ravintolat:
• Ruby and Fellas
• Tillikka
• Bar Passion
• Bricks
• Café Europa
• Space Bowling & Billiards
• Ranta
• Henkka
• Viihdemaailma Ilona
Kaikissa osallistuvissa ravintoloissa on luvassa näyttäviä yllätyksiä, hyytäviä tarjouksia ja aitoa Halloween -meininkiä. Tulemme jakamaan tulevien viikkojen aikana lisätietoa mm. ravintoloiden tarjonnasta, ohjelmasta ja muutamasta yllätyksestäkin, joten nyt kannattaa ottaa tapahtuma seurantaan ja pysyt kartalla, missä Halloweenia tänä vuonna juhlitaan kaikista kovimpaa!
 

HELSINKI

Betty Fvck esittää
SPIRIT AWAY - Halloween Circus, Drag & Burlesque Extravaganza 30.10.2021

Halloweeninä 2021 Betty Fvck toivottaa sinut tervetulleeksi tajunnanräjäyttävälle matkalle sirkuksen, dragin ja burleskin villeimpien ja mitä oudoimpien taideolentojen kanssa! Oletko valmis? Nappaa lippusi ja anna mielesi räjähtää!

Pääesiintyjinä ovat Marni Scarlet (UK) - Diva of fetishes, Baron (FI/US/EU) - Guinness World Record Holder for heaviest weight lifted by nipples, Michiel Tange van Leeuwen (NL/DK) - International circus sensation, Ginger Synne (DE) - the darkest Star of Burlesque. Lisäksi esiintymässä ovat Suomen kirkkaimmat tähdet: Rae Renvall, CircEntropia, Hedda Liukkala, Miss Sassy Fierce.

Savoy-teatterin lavalla tullaan näkemään olemaan eeppinen ja ainutlaatuinen kokemus, joka ei tule toistumaan! Betty Fvckin kuratoima artistikattaus on tämän Halloweenin paras show!

Halloween on pian täällä, joten osta lippu nopeasti ja muista kertoa tapahtumasta ystäville ja rakkaillesi!! Muistathan pukeutua teeman mukaisesti, sillä paras asu valitaan yleisön joukosta!

Ikäraja: K16

SPIRIT AWAY - Betty Fvck

 

HELSINKI HALLOWEEN RUN 30.10.2021

Helsinki Halloween Run on rentohenkinen Halloween-teemainen juoksutapahtuma kaikentasoisille juoksijoille, juoksijan aluille ja kävelijöille. Voit lähteä mukaan sekä kilpailumielessä juoksemaan kelloa vastaan että karnevaalihengessä pelottavimpaan Halloween-asuusi pukeutuneena. Tapahtumassa matkana ovat 5km ja 10km.

Lisätietoa tapahtumasta löydät nettisivuiltamme: www.halloweenrun.fi. Tervetuloa mukaan!

 

FEAR FACTORY HALLOWEEN NIGHTMARE 30.10.2021

aMazed Games järjestää jälleen painajaismaisen kellarikävelyn Fear Factoryn pelihuoneissa, missä todellinen pahuus vaanii kammottavissa olomuodoissaan. Tulette kohtaamaan erilaisia tapahtumia, tiloja ja olentoja, jotka eivät päivänvaloa kestä. Paikalla on useita näyttelijöitä. Kesto noin 10 min.

Fear Factory Halloween Nightmare ovet avoinna
30.10.2021 klo 14-18 & 18.30-23

Lisätiedot: www.amazed.fi/amazedhalloween

 

TURKU

NIGHT CLUB MARILYN & NIGHT CLUB VEGAS 26.10.-30.10.2021

Lygas tarjoilee huikeaa Halloweenmenoa koko lokakuun viimeisen viikon!

UTOPIA CLUB TURKU 29.10.2021

Halloween-drinkissä on jotain kummallista... Toinen toistaan kammottavampia klubittajia on eristetty häkkeihin. Uskallatko kulkea häkkien välistä ja selvittää mitä Utopiassa on tapahtunut? Utopia muuttuu kauhutaloksi perjantai illaksi 29.10. Luvassa huiput DJt sekä heidän armottomat tanssilattiat, hyytävä drinkkilista sekä Tuukka Remeksen suunnittelema pelottava kauhukuja. Näitä bileitä sä et haluu missata!

Kellari - DJ Goldmayn
Toinen kerros - DJ Walterego & AimoAnnos
Kolmas kerros- DJ Seesam

Sisäänpääsy ovelta 8€, ovet kello 20:00. Tapahtuma on K18 P.S. Saavuthan bileisiin vain terveenä sekä mahdollisimman karmivasti pukeutuneena

JYVÄSKYLÄ

SOL AFTER DARK HALLOWEEN JYVÄSKYLÄ 30.10.2021

Aurinko laskee Jyväskylässä la 30.10.2021 klo 17.16. Tästä alkaa Sol After Dark Halloween. Halloween, jollaista Suomessa ei ole ennen nähty.
Sol After Dark Halloween on ravintolafestivaali, joka valtaa Jyväskylän keskustan virallisena Halloween -lauantaina 30.10.2021 heti auringon laskettua. Luvassa on koko illan kestävä showtime, jonka aikana juhlitaan Halloweenia kuin viimeistä yötä!
Mukana tapahtumassa ovat seuraavat ravintolat:
• Revolution
• VENN
• HOX
• Karaoke Bar Helmi
• Amarillo
• Matsi Bar
• Ravintola Mutka
• Escape
• London
Kaikissa osallistuvissa ravintoloissa on luvassa näyttäviä yllätyksiä, hyytäviä tarjouksia ja aitoa Halloween -meininkiä. Tulemme jakamaan tulevien viikkojen aikana lisätietoa mm. ravintoloiden tarjonnasta, ohjelmasta ja muutamasta yllätyksestäkin, joten nyt kannattaa ottaa tapahtuma seurantaan ja pysyt kartalla, missä Halloweenia tänä vuonna juhlitaan kaikista kovimpaa!

PUNANAAMIO HALLOWEEN LOOK 2021-KUVAKILPAILU INSTAGRAMISSA!

Punanaamio Halloween Look 2021

Onko sinulla Halloweenin 2021 näyttävin look? Osallistu Punanaamio Halloween Look-kilpailuumme ja voita upeita palkintoja! Tyyli on täysin vapaa, mutta kuvan henkilön täytyy olla jollain tapaa Halloween-teemainen. 

Kilpailussa on kaksi eri sarjaa; alle 1000 seuraajan Instagram-tilit ja yli 1000 seuraajan Instagram-tilit. Molempien sarjojen voittajille luvassa 150 € arvoiset maskeeraustuotepaketit!

Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvomme 2 kpl 50 € arvoisia lahjakortteja. Taitotasosta tms. riippumatta kaikilla on siis mahdollisuus palkintoon!

Ohjeet:
- Seuraa @punanaamio.fi Instagramissa ja jaa tämä kuva tarinoissasi
- Julkaise kuva omasta Halloween Lookistasi, tägää @punanaamio.fi ja lisää hashtag #punanaamioHalloween2021

Kilpailun säännöt:

Varmista, että sinulla on lupa kuvan julkaisuun.

Instagram-tilisi on oltava avoin jotta voit osallistua kilpailuun.

Kilpailuaika 24.9.2021-7.11.2021. Vain tällä ajalla julkaistut kuvat osallistuvat, eli ei kannata turhaan lisäillä hashtagia vanhoihin kuviin, niitä ei huomioida!

Instagram tai Facebook eivät ole millään tavalla mukana kilpailussa.

 

 

 

 

© Punanaamio 2020