Grimas Water Make-Up - Vesiliukoiset kasvovärit

Alkaen 6,90 €
Varastossa
SKU
010

Grimas Water Make-up on hajustamaton, gluteeniton vesiliukoinen kasvoväri ilman kemiallisia säilöntäaineita. Värit on tarkoitettu kasvomaalaukseen ja body-paintingiin.

Napin koko: 15 ml. Mustaa ja valkoista väriä saa myös 25 ml:n rasioissa. Water Make-up värejä saa myös kätevissä 6, 12 tai 24 värin paleteissa. 

Water Make-up on tärkeää levittää puhtaalle, rasvattomalle iholle. Näin väri kiinnittyy paremmin ja säilyy iholla pidempään. Water Make-upia käytetään kuin vesiväriä: käytä sivellintä tai meikkisientä ja hieman vettä saadaksesi värin pinnasta pehmeän ja kalvakan.

Water Make-up poistetaan iholta saippuavedellä. Kasvovärillä värjätyt hiukset voi pestä shampoolla.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta (esim. väristä), kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttö
Water Make-upia (Pure) voi levittää suoraan iholle, mutta voit myös ensin levittää kerroksen Grimas Cake-Make-upia sen alle. Näin värit levittyvät iholle tasaisemmin ja toistuvat kirkkaampina ja ne on myös helpompi myöhemmin poistaa iholta. Cake make-up kuivuu nopeasti eikä sitä voi sekoittaa Water make-upin (Pure) kanssa. 
Kun käytät vesiliukoista Water Make-up Purea, on tärkeää levittää väri puhtaalle, rasvattomalle iholle. Näin meikki kiinnittyy paremmin ja säilyy iholla pidempään. Water Make-upia käytetään kuin vesiväriä. Käytä sivellintä tai meikkisientä ja hieman vettä saadaksesi värin pinnasta pehmeän ja kalvakan. Älä työskentele liian kuivalla äläkä käytä liikaa vettä. Water make-up (Pure) kuivuu 15 sekunnissa.

Mikäli et halua värien sekoittuvan keskenään, varmista että värikerros on kuiva ennen uuden värin levitystä. 
Vaihda siveltimien huuhteluvesi säännöllisesti ja työskentele mieluiten kahdella vesiastialla: toinen tummille ja toinen vaaleille väreille.

Water Make-upia (Pure) voidaan myös levittää käsittelemättömiin hiuksiin (ei permanenttia, värjäystä, vaalennusta, hennaa). Levitä väri hammasharjalla.

Poisto 
Suurimman osan meikistä saat poistettua pesemällä kasvot haalealla vedellä ja saippualla tai shampoolla. Hiero kevyesti ja huuhtele haalealla vedellä. Hankaamalla liian kovaa vedellä ja saippualla iho voi ärsyyntyä. Tarvittaessa voit vielä puhdistaa ihon puhdistusmaidolla (cleansig milk) tai puhdistusvoiteella (cleansing cream). Hiero aine kevyesti ihoon ja poista pehmeällä kasvopyyhkeellä. Älä käytä valmiita puhdistusliinoja. 

Jos väristä jää jälki iholle, voi sen puhdistaa kasvovedellä (Grimas Cleansing Lotion). Mikäli iho tuntuu puhdistuksen jälkeen kuivalta, levitä iholle hoitovoide. Water make-upilla värjätyt hiukset voi pestä shampoolla.

Mitat & ominaisuudet
AinesosatTalc, Maltodextrin, Kaolin, Glycerin, Diglycerin, Aqua, Mica, Paraffinum liquidum, Lanolin, Ascorbyl palmitate, Butylene glycol cocoate, Caprylyl glycol, Cetearyl glucoside, Polymethyl methacrylate, Sodium cetearyl sulfate, Tocopheryl acetate, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 19140, CI 77007, CI 15880, CI 47005, CI 77266, CI 15850, CI 74160
Liittyvät tuotteet
© Punanaamio 2024