Grimas Lipstick - Huulipunat

Alkaen 10,30 €
Varastossa
SKU
025

Grimas Lipstick-huulipuna on hajusteeton, korkealaatuinen ja voimakkaan värinen pitkäkestoinen matta huulipuna ilman kemiallisia säilöntäaineita

Lipstick -mattasävyjä on saatavilla laaja valikoima. Puikon koko: 3,5 g.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta (esim. väristä), kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttö 
Käytä huulisivellintä korostamaan huulten ääriviivoja tai muuttamaan niitä. Aloita huulten ulkoreunoista sisäänpäin. Jos huulet ovat kuivat, levitä ensin ohut kerros Grimas Lipstick Basea (Pure). 
Voit myös levittää ohuen kerroksen Grimas Camouflage Make-upia (Pure) pohjaksi huuliin, estämään Lipstick (Pure) -punaa valumasta suun ympärystän juonteisiin

Ota Lipstick (Pure) -punaa lastaan (myös käyttäessäsi puikkoa) ja levitä puna huulisiveltimellä. Väritä ensin huulten keskiosa ja sen jälkeen reunat, ulkoreunoista aloittaen. Taputtele huulet kasvopyyhkeellä mattapintaisiksi. 
Jos haluat huulista 'suudelmankestävät', puuteroi matta Lipstick (Pure) käyttämällä runsaasti Grimas Fixing Powderia. Puuteri tulee 'rullata' huulille veluurivipalla ja poistaa ylimääräinen puuteri poskipunasiveltimellä tai veluurivipalla. Älä puuteroi, jos haluat kiiltävän lopputuloksen. Pearl Eye Shadowlla voit kiinnittää huulipunan, jonka tulee olla kiiltävä.

Poisto 
Lipstick voidaan poistaa Cleansing Creamillä tai Cleansing Milkillä.

Liittyvät tuotteet
© Punanaamio 2024