Gretchen-naamiaisasu naisille

Alkaen 64,90 €
Varastossa
SKU
83311

Ihastuttava naamiaisasu Alppien neidoille ja Oktoberfest-juhliin. Leg Avenuen kaunis Gretchen-asu sopii saksalaisiin, itävaltalaisiin ja baijerilaisiin rientoihin. Gretchen-asu sopii myös Heidille tai vaikkapa Punahilkalle.

Suloinen asu sisältää yhteen ommellut hameen, puseron ja liivin nyöreillä. Hameen helmassa ja liiviosassa on koristeena baijerilaisia kukkakuvioita. Asun mukana tulee myös yli polvien menevät valkoiset sukat, joissa on koristeena rusetti. Naamiaisasun takana on vetoketju, joka ulottuu helmaan asti.

Asun materiaali venyy vain vähän.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden
Leg Avenuen juuret ovat saaneet alkunsa hyvin vaatimattomasti, sillä vuonna 1984 Tsai niminen perhe toi Yhdysvaltoihin sukkia ja sukkahousuja, muiden tuotteiden ohessa. Perhe rupesi tuunaamaan sukkahousuja ja sukkia erikoisilla lisukkeilla ja myivät niitä mm. Los Angelesin muotikortteleissa sijaitsevissa kioskeissa. Sukista ja sukkahousuista yritys laajensi tuotevalikoimaansa näyttäviin alusasuihin ja vuonna 1999 perustettiin Leg Avenue Inc, joka toi kokonaan uusia tuotekokonaisuuksia markkinoille. Tästä yrityksen nousukausi alkoi ja se on edelleen sillä tiellä. Leg Avenue valtasi halloween-markkinat upeilla naamiaisasuilla, joissa yhdistyy muoti, seksikkyys ja fantasia - no one does sexy costumes better than Leg Avenue!
Mitat & ominaisuudet
Mitat

Koko S:
- koko pituus noin 66 cm
- vyötärönympärys max 76 cm
- rinnanympärys max 80 cm
Koko M:
- koko pituus noin 70 cm
- vyötärönympärys max 78 cm
- rinnanympärys max 74 cm
Koko L:
- koko pituus noin 74 cm
- vyötärönympärys max 86 cm
- rinnanympärys max 82 cm
Koko XL:
- koko pituus noin 78 cm
- vyötärönympärys max 100 cm
- rinnanympärys max 90 cm

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020