Bicycle® AUREO -pelikortit

10,90 €
Loppu varastosta
SKU
1042051

Bicycle AUREO -pelikorttien kuviointi perustuu matemaattiseen Kultainen leikkaus -määritelmään sekä renessanssi-aikaan. Upea korttipakka, jonka tummanvihreä korttikotelo kullanvärisillä kuvioilla on omiaan keräilykokoelman kasvattamiseen.

Nämä upean häikäisevät pelikortit on valmistettu niin, että ne säilyttävät muotonsa hyvin. Korteissa on Air Cushion -pinta, joka tekee niistä helpommin käsiteltäviä, sillä pinnan ansiosta saat niistä hyvän otteen. Air Cushion -pinta ei tee korteista kuitenkaan millään tavalla tahmeita vaan juuri päinvastoin, ja tämä ominaisuus tekee korteista helpommin sekoitettavia ja sopivia myös korttitemppuihin.

Pakassa on 52 pelikorttia ja kaksi jokerikorttia. Kortit ovat kooltaan pokerikokoa eli yhden kortin mitat ovat 63 mm x 88 mm.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Keskusvarasto
  • Tampere
  • Helsinki
  • Turku

Tiesitkö, että... 1500-luvun alussa Leonardo Da Vinci kuvitti "La Divina"-kirjaa, jonka on kirjoittanut matemaatikko Luca Pacioli. Kirjassaan Pacioli kuvasi "Kultainen leikkaus" -nimistä matemaattista teoriaa, jota käytettiin renessanssi-maalauksissa ja veistoksissa tasapainon ja kauneuden saavuttamiseksi. Myöhemmin Da Vinci kutsui tätä nimellä aurea tai kultainen poikkileikkaus. Kultainen väri ja pyörteiset kiehkurakuviot tuovat kultaisen leikkauksen taas kerran hienosti esiin tässä taiteellisen kauniissa, ainutlaatuisessa korttipakassa.

Kultainen leikkaus on nykyäänkin erittäin tärkeä asia monilla aloilla, kuten arkkitehtuurissa, taiteessa, valokuvauksessa, suunnittelussa, ja se löytyy myös luonnosta.

Liittyvät tuotteet
© Punanaamio 2020