Teenage Mutant Ninja Turtles

Loppu varastosta
SKU
888817RB

Teenage Mutant Ninja Turtles, eli ehkä tunnetummalta nimeltään Turtlesit, ovat täällä! Sarjakuvan pohjalta myöhemmin perustetun tv-sarjan hahmoihin kuuluu neljä mutantoitunutta kilpikonnaa; Leonardo, Raphael / Raphaello, Michelangelo sekä Donatello.

Tähän huikean hauskaan ja menevään Turtlesien lisenssiasuun kuuluu vihreä kokohaalari, jonka etuosassa komeilee uljas valkea rintapanssari. Hihoihin on laitettu hauisten kohdalle lisäpehmusteita, jotta on sitten Ninjalla muskelit kohdallaan. Kilpikonna ei olisi mitään ilman kilpipanssariaan, joten totta kai asuun kuuluu myös huikean suuri koko selän peittävä puhallettava vihreä-ruskea panssari, joka kiinnitetään vyötärön ympärille tulevilla ruskeilla nauhoilla.Pakettiin kuuluu jokaiselle Turtles-veljekselle tunnusomainen silmikko (sininen, punainen, oranssi, violetti), joten halutessasi voit vaihtaa hahmoasi vaikka kesken bileiden ;)

Asun mitat löydät alla olevasta Tuotteen ominaisuuksia -kentästä.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Jokaisella Turtlesilla on omat tunnusomaiset piirteensä ja taitonsa:
Leonardo on kilpikonnien johtaja ja hän on myös veljeksistä taitavin, vanhin ja ahkerin. Leonardolla on taisteluaseinaan kaksi katanaa ja hänen tunnusmerkkinsä on sinisen silmikko.
Raphaello on ninjoista vahvin ja agressiivisin ja hän on myös salaa hieman kateellinen Leonardolle. Raphaellon tunnuksena toimii punainen silmikko ja hänen taisteluaseinaan ovat Sai-miekat.
Michelangelo on porukan rento vitsiniekka, joka rakastaa sarjakuvia ja roskaruokaa. Hänen aseinaan ovat nunchat ja tunnusmerkkinä oleva silmikko on väriltään oranssi.
Donatello on veljesten aivot joka tietää myös tietokoneista kaiken. Hän on taitava kyhäämään myös erilaisia ajoneuvoja, joita Turtlesit seikkailuissaan käyttävät. Donatellon aseena toimii Bõ-sauva ja hänen silmikkonsa on väriltään violetti.

Mitat & ominaisuudet
Mitat

Koko M:
- Vyötärön ympärys max. 110  cm
- Kaula-haara-mitta noin 78 cm
- Hihan pituus olalta ranteeseen noin 54 cm
- Lahkeen sisäpituus noin 81 cm
- Hartialeveys n. 50 cm

Koko XL:
- Vyötärön ympärys max. 130  cm
- Kaula-haara-mitta noin 85 cm
- Hihan pituus olalta ranteeseen noin 60 cm
- Lahkeen sisäpituus noin 82 cm
- Hartialeveys noin 52 cm

Liittyvät tuotteet
© Punanaamio 2020