Steampunk-puolinaamio

19,90 €
Varastossa
SKU
ZO97344041

Näyttävä puolinaamio, joka jättää näkyville vasemmanpuolen kasvoista sekä suun. Upean Steampunk-naamion kuparinen väri, ratakset, niitit ja muut koristeet vievät ajatuksesi 1800-luvun vaihtoehtoiseen todellisuuteen, joka näyttää viktoriaaniselta ajalta, mutta jonka koneet ja härpäkkeet ovat silkkaa scifiä!

Naamiossa on mustat nauhat, joilla saat sen solmittua.

Valmistettu muovista (vaikka näyttääkin metallilta).

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Keskusvarasto
  • Tampere
  • Helsinki
  • Turku

Tiesitkö, että…
Steampunk on yksi tieteiskirjallisuuden ja scifin suuntauksista. Sen tapahtumaympäristö sijoittuu 1800-luvulle ja yleensä viktoriaanista Britanniaa muistuttavaan maailmaan, vaihtoehtoiseen todellisuuteen. Steampunkin esivanhempina voidaan pitää Mary Shelleyn Frankensteinia, Jules Vernen, H. G. Wellsin ja Mark Twainin kirjoja. Steampunkissa sähkövempaimet on korvattu höyrylaitteilla, joiden luomisessa ei mielikuvitusta ole säästelty! Steampunkiin kuuluvat siis olennaisena osana erilaiset metalliset ratakset, ketjut, kellot, nippelit ja nappelit, joilla oudot laitteet saadaan toimimaan ja tekemään ihmeellisiä asioita. Näillä pikkuosasilla voi myös koristella omaa steampunk-asuaan.

Koska steampunk sijoittuu 1800-luvulle, asutkin ovat sen mukaisia: naisilla pitkät kauniit leningit, miehillä tyyliin sopiva puku, usein myös liivi, jonka pikkutaskun kätköissä on taskukello, kompassi tai muu pikkuhärveli ketjuineen. Silinterihattu on ehdoton asuste, samoin kävelykeppi ja kaikki jännittävät asulisukkeet hienoine yksityiskohtineen kuuluvat steampunk-henkeen.

Tällä hetkellä steampunk elää Suomessa kulta-aikaa, kiitos suomalaisten tieteis- ja fantasiakirjailijoiden, jotka eivät ainoastaan kirjoita steampunk-henkisiä tarinoita, vaan usein myös esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa steampunk-asuihin sonnustautuneina.

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020