Steampunk-kävelykeppi

39,90 €
Loppu varastosta
SKU
ZO97346641

Steampunk-kävelykeppi upeilla yksityiskohdilla! Laadukas metallista valmistettu kävelykeppi, jonka nuppina steampunk-henkinen pää silinterihattuineen ja outoine naamareineen. Kaunis hopeanvärinen yksityiskohta myös kepin alaosassa. Steampunk-kävelykeppi on ehdoton kapistus kaikille, jotka vaeltavat 1800-luvun vaihtoehtoisessa todellisuudessa, ihmeellisten vempainten ja keksintöjen maailmassa.

Nupin saa irroitettua, joten kepin sisään voi esimerkiksi kätkeä jotain pientä.

Kepin pituus n. 94 cm.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Keskusvarasto
  • Tampere
  • Helsinki
  • Turku

Tiesitkö, että…
Steampunk on yksi tieteiskirjallisuuden ja scifin suuntauksista. Sen tapahtumaympäristö sijoittuu 1800-luvulle ja yleensä viktoriaanista Britanniaa muistuttavaan maailmaan, vaihtoehtoiseen todellisuuteen. Steampunkin esivanhempina voidaan pitää Mary Shelleyn Frankensteinia, Jules Vernen, H. G. Wellsin ja Mark Twainin kirjoja. Steampunkissa sähkövempaimet on korvattu höyrylaitteilla, joiden luomisessa ei mielikuvitusta ole säästelty! Steampunkiin kuuluvat siis olennaisena osana erilaiset metalliset ratakset, ketjut, kellot, nippelit ja nappelit, joilla oudot laitteet saadaan toimimaan ja tekemään ihmeellisiä asioita. Näillä pikkuosasilla voi myös koristella omaa steampunk-asuaan.

Koska steampunk sijoittuu 1800-luvulle, asutkin ovat sen mukaisia: naisilla pitkät kauniit leningit, miehillä tyyliin sopiva puku, usein myös liivi, jonka pikkutaskun kätköissä on taskukello, kompassi tai muu pikkuhärveli ketjuineen. Silinterihattu on ehdoton asuste, samoin kävelykeppi ja kaikki jännittävät asulisukkeet hienoine yksityiskohtineen kuuluvat steampunk-henkeen.

Tällä hetkellä steampunk elää Suomessa renesanssia, kiitos suomalaisten tieteiskirjailijoiden, jotka eivät ainoastaan kirjoita steampunk-henkisiä tarinoita, vaan usein myös esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa steampunk-asuihin pukeutuneina.

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020