Hit The Bum -peli

12,90 €
Loppu varastosta
SKU
DP0420

Nimensä mukaisesti "Lyö pyllyä" -peli! Hupaisampi versio vanhasta Whac-A-Mole-pelistä. Hauskassa pelilaudassa on kuusi peppua, joita pitää valon syttyessä läimäistä mukana tulevalla kumipäisellä vasaralla. Peli sopii älyttömän hyvin polttareihin, teemaan sopiviin pippaloihin ja kaikkiin mahdollisiin illanviettoihin, joissa pyllyjen mäiskiminen tuo lisäsäväyksen iltaan. Mikä jottei käy peli myös oikein loistavasti lahjaksi! :)

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Keskusvarasto
  • Tampere
  • Helsinki
  • Turku

Laittaaksesi pelin päälle, siirrä sivussa olevaa kytkintä kerran vasemmalle. Jos haluat pelata ilman ääniä, siirrä se kaksi kertaa vasemmalle. Toisesta kytkimestä voit valita kolme eri vaihtoehtoa. Kun kytkin on Try me -asennossa voit testata, miten peli toimii. Jos laitat sen Repeat -asentoon, peli nopeuttaa tahtia tasojen välillä ilman, että se pysähtyy lainkaan. Level-asennossa peli nopeuttaa tahtia 3 tason aikana ja seuraavalle tasolle pääsee vasta, kun olet saanut 15 onnistunutta osumaa. Kun olet valinnut haluamasi pelimoodin, paina pelin edessä olevaa punaista nappia, jossa lukee S/P ja peli alkaa!

Kun valo syttyy johonkin pyllyyn, pitää sitä mätkäistä pelin mukana tuleva kumipäisen vasaran kanssa napakasti. Toimi vikkelästi, sillä jos valo ehtii sammua, ei pepusta saa enää pistettä. Yhdestä onnistuneesta mätkäisystä tulee aina yksi piste.

Pelin etuosassa on kolme punaista valoa, jotka kertovat sinulle kuinka monta elämää sinulla on jäljellä. Alussa on luonnollisesti kaikki kolme elämää jäljellä, mutta aina kun lyöt kaksi kertaa ohi, menetät yhden elämän. Näin sammuu myös yksi kolmesta valosta. Kun kaikki elämät on menetetty ja valot sammuneet, peli loppuu. Edessä olevasta näytöstä näet koko ajan, miten monta onnistunutta pyllylyöntiä olet tehnyt.

Peli tarvitsee toimiakseen 3 kpl AAA-paristoja ja testiparistot tulevat pelin mukana. Pelin pohjassa on imukuppeja, joilla se pysyy paremmin pöydässä kiinni pelaamisen aikana.

Mäiskintä alkakoon! ;)

© Punanaamio 2020