Piilolinssit, Big Eyes Blue

29,90 €
Loppu varastosta
SKU
ZOb02

Ihanan siniset, peittävät piilolinssit keijuille, haltijoille tai muille fantasiahahmoille. Big Eyes Blue -piilarit sopivat toki myös päiväkäyttöön katsetta piristämään!

Big Eyes -linssit ovat halkaisijaltaan suuremmat kuin normaalit piilolinssit, joten niissä on enemmän näyttävyyttä. Linssien käyttöaika on 3 kk.

Päiväkäyttöön tarkoitetut piilolinssit. Linssin halkaisija 15 mm. Linssit on tasapainotettu.

Pakkauksessa on yksi pari Big Eyes Blue -piilolinssejä.

Piilolinssineste ja säilytyskotelot myydään erikseen.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Keskusvarasto
  • Tampere
  • Helsinki
  • Turku

Käyttö
Pese ja kuivaa kädet aina ennen piilolinssien asettamista ja poistamista. Ennen ensimmäistä käyttöä, linssit tulee poistaa säilytysnesteestä ja siirtää puhtaaseen piilolinssinesteeseen neljän tunnin ajaksi. Ennen kuin asetat linssin paikoilleen, varmista, ettei linssi ole päässyt kääntymään nurin päin. Piilolinssien asettaminen on helppoa, muttei välttämättä onnistu heti ensimmäisellä kerralla. Harjoitus tekee kuitenkin mestarin, joten ei kannata pelätä niiden käytön olevan liian hankalaa. :) Pakkauksen mukana tulee tarkemmat ohjeet piilolinssien käytöstä.

Piilolinssit täyttävät kansainväliset turvallisuusstandardit ja ne säilyvät 3 kk paketin avaamisesta, oikeanlaisessa nesteessä tai parasta ennen päiväykseen asti.

Mitat & ominaisuudet
Halkaisija15 mm
Kaarevuus8.6 mm
Säilyvyysaika3 kk
Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020