Natalie Natural Short -peruukki

Alkaen 39,90 €
Varastossa
SKU
69122-05254_uusi

Uskomattoman luonnolliselta näyttävä ja tuntuva, lyhyt, otsatukallinen peruukki, jossa jopa jakauksen alue näyttää todella aidolta!

Natalie Natural Short -peruukin kuidut muistuttavat suuresti ihmishiusta, sillä ne näyttävät ja tuntuvat aidoilta hiuksilta. Tarkkasilmäisinkään ei heti huomaa eroa aidon hiuksen ja Platinum collection -peruukin välillä.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Kuidut on kiinnitetty verkkopohjaan, joka on hyvin hengittävä ja näin ollen peruukkia on miellyttävä pitää päässä. Verkkopohjan ympärysmittaa pystyy myös säätämään omaan päähän sopivaksi, jolloin peruukin pitomukavuudesta tulee tuplasti parempi.

Peruukin voi pestä haalealla vedellä, johon on tiputettu liraus shampoota. Muista pesun jälkeen huuhdella peruukki hyvin ja anna sen myös rauhassa kuivua kunnolla. Märkänä peruukkia ei tule kammata tai harjata, mutta kuivana sitä voi varovasti hieman sukia. Peruukkiin ei missään nimessä tule käyttää esimerkiksi kihartimia, hiustenkuivaajaa, suoristinta tai muutakaan hiustenmuotoiluun tarkoitettua laitetta!

Katso myös: Peruukkien käsittely-, käyttö- ja hoito-ohjeet sekä kampausvinkkejä.

Liittyvät tuotteet
© Punanaamio 2020