Pennywise-naamiaisasu aikuisille

Alkaen 69,90 €
Varastossa
SKU
820859RB

"Me kaikki kellumme täällä". Valmistaudu pelottamaan kaikki järjiltään Halloween-juhlissa muuttumalla kauhistuttavaksi kauhuklovni Pennywiseksi tämän upean pelleasun avulla. Vaikka et viettäisikään juhlia viemärissä, Stephen Kingin kirjaan perustuvan Se-elokuvan tappajaklovnin valkoiset kasvot ja hohtavanharmaa pellen röyhelöpaita punaisilla pompom-koristeilla hihansuissa pelottaa kaikkia. Vedä tappajaklovnin naamio päähäsi ja tee vaikutus ystäviisi hankkimalla tämä pelottava kauhuelokuva-asu.

Pennywisen asuun sisältyy harmaa paita, kuminaamari ja irrallinen harmaa röyhelökauluri. Kuminaamarissa on reiät silmille ja osittain suulle. Sierainten ja korvien kohdalla on pienet reiät. Naamarissa on tarrakiinnitys takana ja se on pehmustettu otsan, nenän ja leuan kohdalta. Tukevamman kiinnityksen halutessasi voit solmia tarranauhan, jolloin ympärysmitta on pienempi. Naamarin leveys leveimmästä kohdasta on 47 cm.

Paidassa on olkatoppaukset ja vyö. Huomaathan, että paidan hihoissa on hauisten kohdalla punainen nauha, jonka maksimiympärysmitta on 34 cm. XL-puvun paidassa on siis melko kapeat hihat. Nauhojen alta paita kuitenkin joustaa.

Paidasta erillään olevassa röyhelökaulurissa on tarrakiinnitys. Kaulurin maksimileveys on 47 cm.

Muista ostaa myös punainen ilmapallo asusi viimeistelemiseksi! Voit täydentää asuasi vielä keltaisilla piilolinsseillä ja valkoisilla, lyhyillä hansikkailla.

  Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

 • Tuotetta on saatavilla
 • Tuote on vähissä
 • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden
Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
 1. Orc-piilolinssit örkkimenoon, pirulle ja Darth Maulille
  Piilolinssit, Orc
  19,90 €
 2. Puna-musta jokeri-asu aikuisille
  Evil Jester -asu
  Alkaen 34,90 €
© Punanaamio 2020