ARDELL Duralash -ripsitupsut

Alkaen 5,90 €
Varastossa
SKU
30110-30310

ARDELL-ripsitupsuilla saat luotua näppärästi kestoripsiliimaa apuna käyttäen kotitekoiset ripsienpidennykset. Maailmalla ARDELL:n mallistoa käytetään elokuvissa ja sairaustapauksissa, joissa omat ripset puuttuu kokonaan.

Tupsuja paketissa 56 kpl ja näissä tupsuissa on tyvessä solmu. Kiinnitykseen käy sekä ARDELL LashTite -kestoripsiliima että maitoliima, jonka kanssa ripsitupsuista saa hienon lisän bilemeikkiin tai vaikka ihan lisäpituutta ja tuuheutta arkeen.

Ripsitupsujen pituudet:
Mini: n. 6mm
Short: n. 9 mm
Medium: n. 11 mm
Long: n. 14 mm

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Kiinnitysohjeet
Aseta tippa ripsiliimaa foliolle. Anna liiman hapettua ohjeiden mukaan. Kasta ripsitupsun nuppipää liimaan ja aseta se omien ripsien joukkoon, aivan niiden juureen. Odota hetki, että ripsi tarttuu kiinni omiin ripsiisi. Voit tässä kohtaa ennen kiinnittymistä vielä sormenpäällä kevyesti muuttaa niiden suuntaa. Anna kuivua liiman ohjeiden mukaisesti.

Ripsien poisto
Maitoliimalla kiinnitetyt ripsitupsut voit nyppiä kevyesti irti. Kestoliimalla kiinnitetyt tupsut tulee poistaa ainoastaan kestoripsiliiman poistoaineella, poisto-ohjeita noudattaen. Poista liima iholta meikinpoistoaineen avulla ja ripsitupsuista nyppimällä. 

Mitat & ominaisuudet
VaroituksetVain ulkoiseen käyttöön. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käytä vain ohjeen mukaan.
Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020