Mehron Mark Reid -siveltimet

Alkaen 7,74 € Normaali hinta 12,90 €
Varastossa
SKU
8MR

Mark Reidin signeeratuissa siveltimissä kaksisävyiset nailonharjakset on koteloitu tukevaan messinkiholkkiin. Siveltimien varsi on uretaanilla päällystettyä puuta, joten siveltimet ovat todella kestäviä. Siveltimen varren erityinen viistopää on suunniteltu hiusten siirtämiseen pois kasvoilta tahrimatta jo valmista meikkipohjaa.

Mark Reidin siveltimet on tarkoitettu bodypaintingiin ja ne toimivat loistavasti Mehron Paradise Makeup AQ-värien kanssa. Siveltimiä voi käyttää myös kauneusmeikkiin.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

8MR-02 Todella ohut sivellin todella tarkkoihin yksityiskohtiin. Siveltimen harjasosa on noin 2 mm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 20 cm.
8MR-04 Ohut sivellin rajauksiin ja yksityiskohtiin. Siveltimen harjasosa on noin 3mm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 20 cm.
8MR-06 Pyöreäpäinen sivellin. Siveltimen harjasosa on noin 5 mm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 20 cm.
8MR-16 Chisel Talttasivellin sopii bodypaintingin lisäksi loistavasti myös esimerkiksi silmämeikin tekoon sekä meikkivoiteen levitykseen. Siveltimen napakka harjasosa on noin 1 cm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 20 cm.
8MR-20 F1 Fan Ohut, viuhkamallinen sivellin. Siveltimen harjasosa noin3 cm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 19 cm.
8MR-30 Body Brush Täydellinen sivellin bodypaintingiin laajoille alueille. Siveltimen harjasosa on noin 4 cm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 20 cm.

Mitat & ominaisuudet
Lisätiedot
Liittyvät tuotteet
© Punanaamio 2020