Grimas Soopelinjouhisiveltimet, V-sarja

Alkaen 5,05 €
Varastossa
SKU
194-V

Grimas Visagie Brushes -siveltimet on valmistettu soopelinjouhista ja niitä voidaan käyttää kaikenlaisen meikin ja puuterin levittämiseen. Sopii erityisen hyvin huulipunan levittämiseen ja luomivärin levittämiseen/häivyttämiseen.

Korkealaatuiset soopelinjouhet ovat joustavia ja säilyttävät joustavuutensa.

Visagie Brushes -siveltimissä on valkoinen varsi ja niiden harjasosat ovat pyöreäkärkisiä ja litteitä. Siveltimen numero merkitsee leveyttä millimetreissä.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttö
Litteät ja pyöreäkärkiset siveltimet sopivat hyvin huulipunan ja luomivärin levittämiseen. Niiden avulla voidaan muotoilla myös kulmakarvat. Korkealaatuiset soopelinjouhet sopivat hyvin myös puuterin (esim. Eyeshadow/Rouge) levittämiseen.

Puhdistus
Visagie Brushes -siveltimet voidaan puhdistaa vedellä ja shampoolla/saippualla. Muotoile märät jouhet pesun jälkeen käsin ja jätä sivellin kuivumaan pyyhkeelle. Älä jätä sivellintä kuivumaan pystysuorassa, koska silloin vesi imeytyy varteen. Älä jätä siveltimiä pitkäksi aikaa veteen; tämä on pahasta jouhille.

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020