Grimas Pearl Water Make-Up - Vesiliukoiset helmiäiskasvovärit

Alkaen 6,10 €
Varastossa
SKU
010-P

Vesiliukoiset Grimas Pearl Water Make-up helmiäiskasvovärit ovat omiaan varsinkin lasten kasvomaalauksiin. Hohtavat värit ovat hajusteettomia ja gluteenittomia. Värejä käytetään kasvoihin ja vartalolle kuten vesiväriä. 

Rasian koko: 15 ml. 

Helmiäisvärejä on saatavilla myös 6 ja 12 värin paleteissa. 

Ohjeet värien käyttöön löydät alla olevasta Lisätietoja-kentästä. 

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta (esim. väristä), kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttö
Käytetään kuten vesivärejä. Käytä enemmän vettä kuin normaalin Water Make-Upin kanssa. Helppo käyttää myös yhdessä Water Make-Upin kanssa. Kuivuu ja ei tahraa. Värit voidaan sekoittaa. Water Make-Upia voi levittää suoraan iholle, mutta voit myös ensin levittää kerroksen Grimas Cake Make-Upia sen alle. Näin värit levittyvät iholle tasaisemmin ja toistuvat kirkkaampina ja ne on myös helpompi myöhemmin poistaa iholta. Cake make-up kuivuu nopeasti eikä sitä voi sekoittaa Water Make-Upin (Pure) kanssa.

Kun käytät vesiliukoista Water Make-Up Purea, on tärkeää levittää väri puhtaalle, rasvattomalle iholle. Näin meikki kiinnittyy paremmin ja säilyy iholla pidempään. Water Make-Upia käytetään kuin vesiväriä. Käytä sivellintä tai meikkisientä ja hieman vettä saadaksesi värin pinnasta pehmeän ja kalvakan. Älä työskentele liian kuivalla äläkä käytä liikaa vettä. Water Make-Up kuivuu noin 15 sekunnissa. Mikäli et halua värien sekoittuvan keskenään, varmista, että värikerros on kuiva ennen uuden värin levitystä. Vaihda siveltimien huuhteluvesi säännöllisesti ja työskentele mieluiten kahdella vesiastialla: toinen tummille ja toinen vaaleille väreille.

Water Make-Upia voidaan myös levittää käsittelemättömiin hiuksiin (joissa ei ole permanenttia, värjäystä, vaalennusta eikä hennaa). Levitä väri hammasharjalla.

Poisto
Suurimman osan meikistä saat poistettua pesemällä kasvot haalealla vedellä ja saippualla tai shampoolla. Hiero kevyesti ja huuhtele haalealla vedellä. Hankaamalla liian kovaa vedellä ja saippualla, voi iho ärsyyntyä. Tarvittaessa voit vielä puhdistaa ihon puhdistusmaidolla (Cleansig Milk) tai puhdistusvoiteella (Cleansing Cream). Hiero aine kevyesti ihoon ja poista pehmeällä kasvopyyhkeellä. Älä käytä Afsminkiä, se sisältää vahoja ja öljyjä, jotka itseasissa kiinnitävät Water Make-Upin ihoon. Älä käytä valmiita puhdistusliinoja. Jos väristä jää jälki iholle, voi sen puhdistaa kasvovedellä (Grimas Cleansing Lotion). Mikäli iho tuntuu puhdistuksen jälkeen kuivalta, levitä iholle hoitovoide. Water Make-Upilla värjätyt hiukset voi pestä shampoolla.

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
  1. Mehron Water & Brush Holder
    Mehron Water & Brush Holder
    Alennushinta 14,94 € Normaali hinta 24,90 €
© Punanaamio 2020