Mehron Tooth FX

Alkaen 4,74 € Normaali hinta 7,90 €
Varastossa
SKU
TFX

Mehronin Tooth FX -hammaslakka on turvallinen, myrkytön maskeeraustuote, jolla voit luoda niin veriset vampyyrin hampaat kuin vanhan miehen tai merirosvon tupakasta värjäämän purukaluston!

Pullon koko 7 ml.

Jos tarvitset valkoista tai mustaa hammaslakkaa, tsekkaa Grimasin hammaslakat.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttö
Levitä hammaslakkaa kuiviin, puhtaisiin hampaisiin pullon mukana tulevalla siveltimellä. Anna hammaslakan rauhassa kuivua hampaisiin ennen suun sulkemista.  Loistavan tuloksen saat esimerkiksi värjäämällä hampaiden välit Nicotine/Decay-värillä luoden hampaista mädäntyneen ja kolhiintuneen näköiset.

Poisto
Hammaslakka poistetaan hampaista pesemällä hampaat hammastahnalla. Vaihtoehtoisesti voit myös levittää pienen määrän kirkasta alkoholia vanulapulle ja pyyhkiä sillä hampaat varovasti.

Mitat & ominaisuudet
Ainesosat

SD Alcohol 38B (Alcohol Denat.), SD Alcohol 35A (Alcohol Denat.), Shellac/Laque, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ethylcellulose, Silica, Ethyl Acetate. [+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77019 (Mica), CI 42090 (Blue 1)].

Varoitukset

Tulenarkaa!  Pidä poissa tulen läheltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä käytä tekohampaisiin.

Lisätiedot
Liittyvät tuotteet
© Punanaamio 2020